Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Ty tak na takove to klidne prehrabovani mam fusku, tedka jsem tridil zbozi a co jsem nasel za fajne kousky, samo sebou pro me za nakupku :)

No bych taky ten muj sklad potreboval protridit bo ten bordel co tu mam je uz sileny :D

• Autor

Tak ja netridim muj teda ten jsem tridil v noci ale mam takovou mensi fusku u znamych v obchode :)

Aha zajimava fuska. Jen je nejhorsi ja to uz nemam do ceho a kam ukladat :D

post-51417-0-01224500-1427640428_thumb.j

• Autor

ja na to mam garaž :D , jak pojedu fotnu , bo to bude stat za to :D auto uz tam rok nevleze :D

:D tak to musi byt taky kvalita. Vzdy kdyz neco chcu a potrebuji tak musim plno veci vyhazet , ale nejhorsi je na tom ze mi to je lito vyhodit.

• Autor

kdyby lito ,, ja neco vyhodim a za pul roku zjistim žeby se to šiklo :D

Aspire ty choveš doma nějaké zvíře? Viděl jsem tě jednou na faunatrzích, anebo jsi tam byl jen na čumendu?

Ano mam ted tri a to zelvu, sneka a ted jeste morce. Tam jezdim pro zarovky do terrka bo ti polaci to tam maji levne o proti cesku v ochodech. A samo nejake vitaminy, granule, sepiove kosti to tam vzdy nakupuji a samo taky cumenda bo ty zvirata co tam jsou fakt perfektni hlavne ti malinci chameleoni :D . Jinak to tam je za trest chodit bo tolik lidi co tam je a ta rada na listek des :D Vzdy to rychle objehnu nakoupim a zmizim :D

Pro co tam jezdis ty ?

• Autor

Michale za kolik tam maj ty zarovky ? holky si pomaličku zaslouži novou a ja mam moc meke srdce abych jim to nedopral :)

No kupoval jsem ted tu UVB za 400 a tu chcou za to kolem 700 KC a tu intense za 180 a tu se prodava pres 400 KC ale tu jsem uz kupoval v loni ale ty ceny se tam nijak nehybou ti polaci co to tam prodavaji ty ceny nejak nezvysuji.

post-51417-0-27891600-1427650649_thumb.j

Ano mam ted tri a to zelvu, sneka a ted jeste morce. Tam jezdim pro zarovky do terrka bo ti polaci to tam maji levne o proti cesku v ochodech. A samo nejake vitaminy, granule, sepiove kosti to tam vzdy nakupuji a samo taky cumenda bo ty zvirata co tam jsou fakt perfektni hlavne ti malinci chameleoni :D . Jinak to tam je za trest chodit bo tolik lidi co tam je a ta rada na listek des :D Vzdy to rychle objehnu nakoupim a zmizim :D

Pro co tam jezdis ty ?

Měl jsem chameleona, pak asi 10 let leguana a teď 3 roky jedu v ptactvu.

Mám 5 páru andulek a doma pyrruru.

Jo tak papausek jsem si to musel najit co to je :D Andulky mi nejak nikdy neprirostly k srdci. Kdysi jsme doma meli kanara a to byl posledni ptak. Ale papouska bych bral ale na to clovek musi mit cas.

Pár fotek, mladé jsou ručně dokrmené.

post-15711-0-55886800-1427651331_thumb.j

post-15711-0-99383500-1427651435_thumb.j

post-15711-0-95421000-1427651500_thumb.j

post-15711-0-71440800-1427651645_thumb.j

no jo prostory to je to co mi taky chybi a ten papousek krasny :kol-47:

:kol-28::D

post-90342-0-43122900-1427653122_thumb.j

:D to uz pomalu bude vsude platit.

• Autor

Ondro , potrebujes pritulit ? 

:D

:kol-32: Co je v Bohumíně špatně? Kromě toho že tam vlastně nic není?  :D

• Autor

Maj to same co my v Těšíně ale Bohumin zni lip :D ...

...Jirko uvazuju nad stickerem , takovym razovitym , takovym tematickym 

Top Gear never forget :)

Jo tak to bych si na auto dal klidně taky.. 

To mi připomnělo víte co znamená zkratka BBC? ................ Bring Back Clarkson  :kol-28:

Co takhle:

tumblr_nltsreFBlq1s29gj4o1_500.png

Nebo:

The-Steeple-Times-joins-with-those-backi

To by stačilo ne?

Upraveno od Galvi

• Autor

To viš žeby stačilo :)

Oukej.. "I support Jezza"  bych si na auto klidně nalepil. Co se libí tobě? Kdyžtak rozměry barvu.. však ty víš, na sraz bych to dovezl  :kol-28:

• Autor

Střibrne, tak cca 6 cm vysoke,  pismem BBC a za sebou :)

a ještě jsem oběvil na netu todle to :)

post-63075-0-98399000-1427656946_thumb.j

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.