Březen 29, 201510 r Autor Ty tak na takove to klidne prehrabovani mam fusku, tedka jsem tridil zbozi a co jsem nasel za fajne kousky, samo sebou pro me za nakupku
Březen 29, 201510 r No bych taky ten muj sklad potreboval protridit bo ten bordel co tu mam je uz sileny
Březen 29, 201510 r Autor Tak ja netridim muj teda ten jsem tridil v noci ale mam takovou mensi fusku u znamych v obchode
Březen 29, 201510 r Autor ja na to mam garaž , jak pojedu fotnu , bo to bude stat za to auto uz tam rok nevleze
Březen 29, 201510 r tak to musi byt taky kvalita. Vzdy kdyz neco chcu a potrebuji tak musim plno veci vyhazet , ale nejhorsi je na tom ze mi to je lito vyhodit.
Březen 29, 201510 r Aspire ty choveš doma nějaké zvíře? Viděl jsem tě jednou na faunatrzích, anebo jsi tam byl jen na čumendu?
Březen 29, 201510 r Ano mam ted tri a to zelvu, sneka a ted jeste morce. Tam jezdim pro zarovky do terrka bo ti polaci to tam maji levne o proti cesku v ochodech. A samo nejake vitaminy, granule, sepiove kosti to tam vzdy nakupuji a samo taky cumenda bo ty zvirata co tam jsou fakt perfektni hlavne ti malinci chameleoni . Jinak to tam je za trest chodit bo tolik lidi co tam je a ta rada na listek des Vzdy to rychle objehnu nakoupim a zmizim Pro co tam jezdis ty ?
Březen 29, 201510 r Autor Michale za kolik tam maj ty zarovky ? holky si pomaličku zaslouži novou a ja mam moc meke srdce abych jim to nedopral
Březen 29, 201510 r No kupoval jsem ted tu UVB za 400 a tu chcou za to kolem 700 KC a tu intense za 180 a tu se prodava pres 400 KC ale tu jsem uz kupoval v loni ale ty ceny se tam nijak nehybou ti polaci co to tam prodavaji ty ceny nejak nezvysuji.
Březen 29, 201510 r Ano mam ted tri a to zelvu, sneka a ted jeste morce. Tam jezdim pro zarovky do terrka bo ti polaci to tam maji levne o proti cesku v ochodech. A samo nejake vitaminy, granule, sepiove kosti to tam vzdy nakupuji a samo taky cumenda bo ty zvirata co tam jsou fakt perfektni hlavne ti malinci chameleoni . Jinak to tam je za trest chodit bo tolik lidi co tam je a ta rada na listek des Vzdy to rychle objehnu nakoupim a zmizim Pro co tam jezdis ty ? Měl jsem chameleona, pak asi 10 let leguana a teď 3 roky jedu v ptactvu.Mám 5 páru andulek a doma pyrruru.
Březen 29, 201510 r Jo tak papausek jsem si to musel najit co to je Andulky mi nejak nikdy neprirostly k srdci. Kdysi jsme doma meli kanara a to byl posledni ptak. Ale papouska bych bral ale na to clovek musi mit cas.
Březen 29, 201510 r Autor Maj to same co my v Těšíně ale Bohumin zni lip ... ...Jirko uvazuju nad stickerem , takovym razovitym , takovym tematickym Top Gear never forget
Březen 29, 201510 r Jo tak to bych si na auto dal klidně taky.. To mi připomnělo víte co znamená zkratka BBC? ................ Bring Back Clarkson Co takhle: Nebo: To by stačilo ne? Upraveno Březen 29, 201510 r od Galvi
Březen 29, 201510 r Oukej.. "I support Jezza" bych si na auto klidně nalepil. Co se libí tobě? Kdyžtak rozměry barvu.. však ty víš, na sraz bych to dovezl
Březen 29, 201510 r Autor Střibrne, tak cca 6 cm vysoke, pismem BBC a za sebou a ještě jsem oběvil na netu todle to
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.