Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Modra je dobra. Navyse v kombiku :*

--

Z mobilu

Tak sem tam byl. No a ejhle zavřeno velikonoční prázdniny. Nj též mě to mohlo napadnout že majitel si užívá někde v termalech.

Takže jak bude doma hned tak zajdu.

• Autor

Kua syncy dneska byl den, jak na to ze clovek nic nerobi tak jsem prisel domu az ted :D najel 800km, na dve nadrze bo dvema auty :D, navstivil tri staty a dve nemocnice, rozj*bal mobil (ten me sere nejvic) ctyrykrat odsnezoval auto, aaaa ted si davam ferneta, houk

Fuuu, teda to si měl ale parádní den  :kol-28: Ale fernet to zpraví, jen záleží na množství - takže jozzi přiměřeně   :D 

• Autor

No musel, prace je sfina, hlavne kdyz spolupracovnici jsou voli :D

Kometa? To nekde neco leti?

• Autor

Fuj uz me to doslo, hokej je :D

Jozzi kdy se můžu stavit na přehození volantu a řadičky? :D

Jozzi a teď to rozved více at se o toho dostanem bo to znělo zajímavě.

Jináč chlapi potřeboval bych přibližně kolik lidi by bralo ty trika bo sused dojel tak sem tam byl řešili jsme to jem změna co na zada hodit Škoda a znak??? Od počtu lidi se odviji cena bo čim vic tim levnější skrz programu. Já sám bych bral pro sebe a babu, vím ze Jozzi chtěl a asi počítám Galvi s Ondrou16V když je modrá dobrá. To je nas 5 takže at sr můžu rozumně s nim bavit budu rikat 10 trik.??? Co vy na to? Nebo hodit navrh a az si omakate na srazu matros budeme se bavit??

Zitra mu pošlu navrh na email. Prej at si to může zvětšit vyřešit kolik stychu apod...

Filippatrik: že by já? :D Už mám objednané jedno z Fabia clubu na fb :D  :kol-28:

Jinak kluci ranní sněžení :) 

• Autor

Patriku ja bych bral dva zelene teda idealne limetkove a modre, jak jsem psal idealni v provedeni polo, predek se milibil s tim naposem skodahome plus nick a na zada bych pichnul jen napis skoda v novem pismu :) kua nemam to jak nakreslit :D

Malto nerikej ze to prohrali

bohužel, Verva jdou do finále ... teď už jen s kým, jestli s Ocelářama, nebo Sparťanama

• Autor

no ja mam jasno, Spartu rozdrtime stuj co stuj :D

No ty tricka jako neni spatny napad bych jako bral. Jen by me zajimalo zda kazdemu tam i udela i jmeno a nebo to radeji udela universal. Jinak ja bych si vzal dva XXL. A barva je mi docela fuk.

Jozzi ty mě ignoruješ :p

• Autor

Jezis Davide, slo to tedka nejak mimo me :D mas nejake zvlastni prani? :)

Co prázdná nádrž?   :D 

Jinak slušný nájezd na HTP a pak že jsou na nic a nespolehlivé, evidentně ta nespolehlivost asi nebude motorem ale někým úplně jiným (podobně jak u TSI  :kol-28:

Hitlerův Tajný Projekt  :kol-28: Ale jo na ten motor to je něco :) Ty ale pokud nenatankuješ tak těch 300 neuděláš  :kol-46::D 

Nadrz muze byt prazdna kdyz ma jeste LPG :D

přesně :kol-28: , beneli tankuji jen tak jednou za 14 dní za dvě kilča, aby se to nekazilo, jinak na ten hlavní pohon jsem dobíral teď 33litrů do plné za příjemných 488 Kč :kol-46: . Jj, nemohu na moje HáTéPéčko říci ani popel, naprosto spolehlivý vůz, za těch deset let už jsme leckde byli, leccos zažili, zkrátka je to moje mazlica :kol-28: . Kdyby nebylo kurvítka zvané EGR (i proto svítí check), tak na motoru lautr nic, vše origo původní, včetně spojky :skoda:

Jezis Davide, slo to tedka nejak mimo me :D mas nejake zvlastni prani? :)

Volantík a řadičku přehodit ;)

No ty tricka jako neni spatny napad bych jako bral. Jen by me zajimalo zda kazdemu tam i udela i jmeno a nebo to radeji udela universal. Jinak ja bych si vzal dva XXL. A barva je mi docela fuk.

Samozřejmě každý by měl svou přezdívku :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.