Duben 4, 201510 r Znam ale dnes dobry Došlo k chyběDosáhli jste maximální počet pozitivních hlasů za den
Duben 4, 201510 r Já ti dám poštěváka To mi připomíná-znáte? https://www.facebook.com/video.php?v=10152948168172599&pnref=story
Duben 4, 201510 r Tak jste mě donutili k tomu, abych sežral celý balík křupek, teď jsem to zapil tulamorkou a za chvilu už budu taky přeskakovat pismenka Takže si sem davejte jidlo jaké chcete
Duben 4, 201510 r Patriku, spát se chodí až po večerníčku a ten bude nejbližší až zítra, tak nevím kam spěcháš
Duben 4, 201510 r Ten pošťák Vás bude ještě mrzet Asi se na srazu nenápadně odeberu od stolu a něco vymamlasím nikam nejedu .. radši
Duben 4, 201510 r Mna este cakaju vianocne kolaciky. A k tomu by sa hodil caj s rumom na zahriatie. Ale Tulamore neznie zle -- Z mobilu
Duben 4, 201510 r Autor Tulamore ni, tam je to more to zni spatne, to uz radeji neco od zaludku Marek tu je jen na velikonoce a pak tu bude chuj vi kdy Malto urcite prijed, jsi vitany Ondru zasmazime do brambouraku
Duben 4, 201510 r Patriku, že si to ty.. Malta: Jo Pošťáka pohlídáme a kdyžtak budeme držet střídavě hlídku i u aut moderátorů
Duben 4, 201510 r Ondra tu dneska dostal dobré čočky , už raději ani nepíše To víš někteří musí v neděli a pak ještě ve svátky atd atd , ale zas mě žene, že 10teho vejplata johooo
Duben 4, 201510 r Už i já ? Došlo k chyběDosáhli jste maximální počet pozitivních hlasů za den dneska sem byl nějaký rozdávačný
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.