Duben 4, 201510 r No minibajky jsou tak do cca 90 kg Tak to budeme muset vymyslet jinou zábavu S mými 65 kg asi moc nezapadám Upraveno Duben 4, 201510 r od Galvi
Duben 4, 201510 r Neee, ale aj tak hajim farby firmy. A modra je dobra Sakra, pomaly pisem Upraveno Duben 4, 201510 r od wirer
Duben 4, 201510 r No vsak vzdyt to rikam jsem taky testoval babetu a jela furt akorat spojka uz dost radila
Duben 5, 201510 r Skutr je pro děti, pořádní chlapi jezdi na minibajku Pořádní chlapi neváží 65 kg Upraveno Duben 5, 201510 r od Woody
Duben 5, 201510 r No tak jsem se prokopal až tady Ondra tu dneska dostal dobré čočky , už raději ani nepíše To víš někteří musí v neděli a pak ještě ve svátky atd atd , ale zas mě žene, že 10teho vejplata johooo Ono vstávat v neděli v 6:30 se mi moc nechtělo tak jsem šel dřív spát Je fakt bo Ondra je takova kosticka max na olioznuti No Michale.... Zase dobre na pecinku bo mlade maso... Neco ukuchtim Jojo,lepší mladé maso než starý fotr AAAAA Ondra uz asi dostal adresu kde ma prijet tak se stahl do ustrani Tak to budem muset udelat hon Objednej si něco někde v Opavě a okolí a přijedu He to je fajne levne akorat prostor na jezdeni sehnat . Já ti vytyčím u Vás trasu Veranda,chotba,obývák,wc,koupelka,kuchyň,ložnici a z5
Duben 5, 201510 r No tak jsem se prokopal až tady Ono vstávat v neděli v 6:30 se mi moc nechtělo tak jsem šel dřív spát Ja vstával v 4:30 mi to mluv. A kaj je do 18 h. Tu zdechnu no nic udělám si nějakou tu fušku
Duben 5, 201510 r Kaj snezi vsak tu sviti slunko a po snehu ani pamatka. Teda bych chtel taky takovou rachotu abych si mohl delat nejake fusky
Duben 5, 201510 r Zase nám kapánek přisněžilo... Vypadá to ,že ještě vytáhnu lyže a místo mrskačky vyrazím na sjezdovku.
Duben 5, 201510 r Jojo to je nejlepsi dnes taky budu pokracovat A já jen tiše závidím a soupu nohama.
Duben 5, 201510 r Ale budu mam doma dve uz a to mi staci. A ty co prijdou stejne zase budou kecat jen spolu. A ja si muzu uzivat zradla a nejakeho toho alkoholu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.