Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Kluci díky jste fajn

• Autor

Uz je ji lip :) ale je to krasny vek, me se holky dozivaly max 4let, blbi sousedi :( tedka mame z zenou zelvy, Ty se dozivaj v prumeru 130 takze me prezijou :)

• Autor

Ty nerikej ze jsme vyklepali spartu? :D

Zbyňááááááááááááááááááááááááááááááááá :D

• Autor

Meruňa? :D

Jo jinak chlapi nečetl jsem dnešní konverzaci tak se omlouvám za nesouvislost ale přidávám fotku z dnešního Velikonočního výšlapu :D

11008451_10205012140441995_6535206765335

Bilance 3 chaty a 13km v docela těžkém terénu ;)

• Autor

To nemuzou byt beskydy :D

Jsou :D kousek za barákem...

• Autor

Kamenity? Ostry?

Tohle je cestou na Severku a Velikonoční zajíček na Kamenné chatě ;)

1798719_10206357986339603_88954606321005

Ty jo ten je :) jste sami stavěli nebo už tam byl :)

Ne ne už tam byl pašák :)

Někdo si sním asi vyhrál co? :)

To jo byl fakt velký a taky docela detailní. Každopádně zajímavý Velikonoční výlet fakt :D chytla nás taková chumelenice že jsme mysleli na Vánoce :D

Kurec zase konečně krásně a ja na odpol :D k vzteku. Vo jinak alkoholici :D jakr to bylo vratit se do pracovního procesu :D

Vsak kdo tu je alkoholik ? Vzdyt tu jsou vsichni ridici :kol-34: . No ja v pohode tento tyden rano a zitra paragraf tak zase den volna :D. No uz hlasi pekne pocasi tak jsem zvedav jak jim to vyjde.

ja ešte dnes voľno, a tak tri dni v robote. nemám rád sviatky, potom je problém sa dostať do pracovného tempa kol11 . hlavne ak sa človek nažere toho, čo vidí  kol9

Chlapi je mi to líto napsal mi ten z toho vysivani. Ze teď do léta má nasmlouvane zakázky, :( že se mam ozvat v srpnu. Tak to momentálně necháme tak nebo mám zkusit napsat jinam? . :(

Škoda :(

No tod otazka. Tezko rict. Ale mi by to nevadilo ani kdyby to bylo az potom. Clenem budu tak co a zmenu znacky auta nehodlam menit. On kdyz je overeny zdroj tak bych nemenil, jen pokud mas neco overene tak klidne.

Souhlasím s Michalem  :kol-47:  :) 

Jj tez sem čekal že to vyjde tak uvidíme třeba za nějakou dobu no :(

No bohuzel nic se neda delat. Hlavne aby to pak i nedopadlo tak i v srpnu ze rekne mam nasmlouvano az do brezna :D

:kol-135:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.