Duben 6, 201510 r Autor Uz je ji lip ale je to krasny vek, me se holky dozivaly max 4let, blbi sousedi tedka mame z zenou zelvy, Ty se dozivaj v prumeru 130 takze me prezijou
Duben 6, 201510 r Jo jinak chlapi nečetl jsem dnešní konverzaci tak se omlouvám za nesouvislost ale přidávám fotku z dnešního Velikonočního výšlapu Bilance 3 chaty a 13km v docela těžkém terénu
Duben 7, 201510 r To jo byl fakt velký a taky docela detailní. Každopádně zajímavý Velikonoční výlet fakt chytla nás taková chumelenice že jsme mysleli na Vánoce
Duben 7, 201510 r Kurec zase konečně krásně a ja na odpol k vzteku. Vo jinak alkoholici jakr to bylo vratit se do pracovního procesu
Duben 7, 201510 r Vsak kdo tu je alkoholik ? Vzdyt tu jsou vsichni ridici . No ja v pohode tento tyden rano a zitra paragraf tak zase den volna . No uz hlasi pekne pocasi tak jsem zvedav jak jim to vyjde.
Duben 7, 201510 r ja ešte dnes voľno, a tak tri dni v robote. nemám rád sviatky, potom je problém sa dostať do pracovného tempa . hlavne ak sa človek nažere toho, čo vidí
Duben 7, 201510 r Chlapi je mi to líto napsal mi ten z toho vysivani. Ze teď do léta má nasmlouvane zakázky, že se mam ozvat v srpnu. Tak to momentálně necháme tak nebo mám zkusit napsat jinam? .
Duben 7, 201510 r No tod otazka. Tezko rict. Ale mi by to nevadilo ani kdyby to bylo az potom. Clenem budu tak co a zmenu znacky auta nehodlam menit. On kdyz je overeny zdroj tak bych nemenil, jen pokud mas neco overene tak klidne.
Duben 7, 201510 r No bohuzel nic se neda delat. Hlavne aby to pak i nedopadlo tak i v srpnu ze rekne mam nasmlouvano az do brezna
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.