Duben 9, 201510 r Teď hoši dobré ráno sem dojebany jak ciganská hračka ještě dneska a pak do úterka se naložím do lihu
Duben 9, 201510 r Bodre odpoledne No ja rikam " To smrdi jak ciganske hracky" No ja budu mit nejspise konecne vikend bez alkoholu . Umyju auto konecne vyluxuji a u sebe v pokoji si nejspise udelam poradek. Uz se tesim
Duben 9, 201510 r Pánové zeptám se blbě neměl by někdo zájem o nějaký ten kousek? Se mi jich vyklubalo z hlíny trošku více než jsem čekal Junioři Starší dorost Dorost pospolu Juniorka PS: Ještě tady máme mladší dorost který jsem nefotil protože je malý (čerstvě přesazený) A dá se to hned hulit ?
Duben 10, 201510 r Tak při dnešním krásném dnu se pochlubím z vykoledovaných vajec sem vytvořil vajíčkový salát , a pak už sem se nemohl dívat na zhnojeného Taze a při jednom sem ho vzal i vysavačem
Duben 10, 201510 r to já dnes s velkou slávou přezul, bo sníh už nečekám ... zatím teda jen Čendu, Anděla musí počkat, v pondělí jí musím na netu koupit nové letňáky, takže tam bude přezutí až v pátek, až se dostanu do pneuservisu, aby mi to nahodily na plechy
Duben 10, 201510 r ... no on by chtěl i umýt, ale to se mi nějak nechce, byl jsem ráno na transfúzce, tak su po tom přezouvání a dávání zimáků do richtiku nějaký ucaprtaný ... jestli to ale nebude taky tím, že mám od včerejška další křížek na hrbu
Duben 10, 201510 r Tak to je třeba zapít jinak mi to dovez umytí, vysátí, utření prachu 300-500 Okna nedělám to je peklo
Duben 10, 201510 r včera jen decentně sedmičku bílého, aby mi na transfúzce nebraly alkohol místo krve jaj a tu cestu k tomu ... nevím nevím , to by bylo drahé mytí, jinak být to do 10-20 kiláků ... měl bys tam obě
Duben 10, 201510 r Taky se na to chystam. Ale zase me to trochu prechazi jelikoz uz na pristi tyden opet hlasi prehanky. Tak nevim zda do toho jit
Duben 10, 201510 r No já mám v přezouvání jasno. Přední pouhé 3 mm,takže hoňka až do listopadu. A pak funglovky. Pošetříme letňáčky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.