Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ajaj prázdné kolo.. Nemám rád prázdné kola  :D 

EDIT: Vážně bych to nechtěl měnit.. No Aspoň že je teď už teplo že?  :kol-28: 

Editováno: , autor: Galvi
Vloženo

Musím zaklepat,ale tohle bylo na náhradním autě :D Ráno vede tohohle zaparkuju Fabku,vylezu ven,zamknu ji.Čumím na to auto a říkám si proč stojí tak zešikma? :D A pak jsem viděl toto :D Jen nějaký chudák to auto dneska měl :D Ráno prý vyjel z ohrady kde to parkujeme a až pak si všiml že tam není vzduch :D jo je dodám,že byly proražené obě kola v PZ na té dvojmontáži.Nevím kdo/kde s tím jezdil :D 

Vloženo

Aha, takže něco jako údržbový plán se zaručenou bezporuchovostí asi nehrozí a zastává se tam pravidlo, že dokud to aspoň trochu jezdí, tak se nic opravovat nebude  :D.

No jo spolehlivost od strany 96... můj oblíbený předmět ze školy  :kol-28:

Vloženo

Tak na to jsem taky zvědavý. :D

U mě má majstr Hjundé :D a cosik jsme se s chlapama bavili a on stál zamnou sem nevěděl a tak trochu sem mu ten krám pomluvil , netvářil se pak na mě moc mile. :D On je s těch lidí co prostě Hjundé nejlepší a tečka. :D

Vloženo

tadá :kol-31:  ... a pak že ten motor není držák :kol-47: ,bůh ví jak by na tom byl ten H :kol-28:

takže přesně po 10 letech, jednom měsíci a dvou dnech je to tady, další magická hranice

:skoda:

post-3505-0-21022000-1429297128_thumb.jp

Vloženo

Malta pekny najezd.

Jsem se dnes byl provetrat pred sklepnim maratonem bo dnes tu maji "Den otevrenych sklepu" a vsichni tu behaji s sklinkami na vino a kostuji :D tak je budu muset dohnat. 6e5033bd9493cfd1557ba6cffc68517b.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...