Duben 21, 201510 r Zdravím pánové :-) jelikož máme cestu tam k vám na druhý konec světa příští pátek na víkend, chce se někdo sejít třeba v sobotu dopoledne u globusu v Havru? :-)
Duben 21, 201510 r Teď mě to nevyjde, hold práce, až ten další prodloužený víkend i tak to bude dost napnute časově, jen teda nestihnu dodělat auto :-D
Duben 21, 201510 r Uvažoval sem nad tím, ale prolezla hned plotem. Takže snad to zmáknul někdo jiný. Jinak co mám nové auto tak za 3/4 roku už druhé zvíře. Asi týden po koupi sem sundal slepici. Stejný příběh jiné místo. Ale majitelka to viděla ještě mě zjebala, jak bych mohl za to, že si neumí ohlídat zvířata a ze 70ti na 4 metrech nezastaviš. No, ale řikala, že sní udělá polívku
Duben 21, 201510 r Libore makej Ondro posilam na tebe ty ochrance spolecne s Srstkou Chceš poslat adresu kde mají přijet? Ať mezitím stihnu něco srazit a udělat
Duben 21, 201510 r No Libore hlavne pak dej vedet tu a ne na facebuk v kolik budes moct u me neni problem nikdy (skoro )
Duben 21, 201510 r No ta sobota 2.5 dopoledne by byla nejlepší :-) pak bohužel už máme jiné povinnosti
Duben 21, 201510 r Předpokládám že ten mladý a drzy pan s tou modrou starou Fabii f benzínu dorazí taky tam ať nemusím extra někam něco montovat! :-D
Duben 21, 201510 r Předpokládám že ten mladý a drzy pan s tou modrou starou Fabii f benzínu dorazí taky tam ať nemusím extra někam něco montovat! :-D Vystižné a krásné :D
Duben 21, 201510 r Předpokládám že ten mladý a drzy pan s tou modrou starou Fabii f benzínu dorazí taky tam ať nemusím extra někam něco montovat! :-D Hele Něco jsem ti říkal ak ať to nedodržím :D
Duben 21, 201510 r Čas doladim slibuji :-D mám toho sranec teď ale píšu si do diáře s vykricnikem poznámku :-D
Duben 21, 201510 r Já ti dám nezájem Tady jde vidět že tady přileze nějaký synek z nějaké řitě a už to tu organizuje
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.