Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tak uz jsem doma uf.

Wirer co v Praze ? Na vylet ?

no byla by to škoda, když jedou na vítězné vlně a hrají doma, to teď pustit

Přesně tak hlavně po tom včerejším zápasu :-) mno už se těším jako malý :-) 

Aspire, okrem tej pracovnej schôdzky výlet. ešte sme dosť veľkú časť Prahy nepreskúmali, tak uvidíme kam sa vyberieme tentokrát. napadá ma ZOO a Hrad

Jo jo ZOO tam je pekne ale to je tak asi uz vse. A krom stredu mesta plneho turistu s tabletama jak foti :D

• Autor

V praze je neco zajmaveho? Zoo mam rad to nase za rohem a Lešna je boži, v praze bych se kouknul snad jdn na.... Kua ani nevim na co

Neviem. Mojej sa Praha paci. A fakt ma napadlo len Zoo a hrad kde sme neboli. Uvidime, snad bude pekne...

--

Z mobilu

jj, Lešnou též hodnotím jako jednu z nejpěknějších :kol-47:

Lešná je moc pěkná, já byl letos v Tróji a taky moc hezká ZOO. Ještě letos mrknem do Ovy na ten nový pavilon. Taky nainvestovali tak jsem zvědav.

• Autor

No letos v lete mame v planu brno a olomouc teda zoo :D teda zena naridila :D v Pstrave jsem tezbzvedavy na ten pavilon evoluce bo tech penez co tam slo neslo ani preinvestovat :D

No v te Ostrave bych to tak horke nevidel co jsem videl videa a fotky z toho pavilonu tak se tam akorat prestehovali ty opice z toho stareho a nic noveho. Jinak u me zebricek ZOO je 1. Praha , 2. Zlin, 3. Olomouc. 4. Ostrava. 5. Brno.

Upraveno od ASPIRE

Dobré odpoledne :D

Takže ZOO řešíte jo?  :kol-28:

takže ještě provokatér jo  :kol-28:

Tak určitěěěě :D

Cau.

No resili trochu, ale ty tam radeji nechod bo by sis to predstavoval jako veceri :D ty zvirata.

No jo no :D :D

Tak jsem byl dneska o5 zdrbaný za spotřebu :D Hrozím se zítřka kdy mám toho 6ti válce tankovat a mám jí pak dát vědět kolik jsem měl spotřebu :D 

Cau cau kluci...resim otazku zda dam na fabii 2 rozměr pneu 195 / 65/15...zbyly mi barumky po berlingu a maji najeto necelé 2000km a nechci je prodavat zbytečne.

když ti je někdo zapíše, můžeš

• Autor

Otazkou je kdo to zapiše :D ... me zas zbyly gumy z C3 :D ... dneska mě došlo že mužem v neděli nalepit na dveře lašske jizby nalepku intell inside :D

Mno jde mi i o to at mi nechytaji o misku pruziny na tlumici...jinak nalepku tam mam ale 46:)

Aspire...a jeden to a fabii nevychytal a narval to do kamionu zepředu na rondlu co je na Šumbark z rudne..cervena fabule combi

Nechápu proč ta ženská brzdila,už jsem mohl mít večeři :D 

• Autor

Vidim že rušny den , ja to opřel zase o popelnici 

Ja tam zadneho bazanta nevidim :D

Co si oprel o popelnici ? Odpadkovy kos ? :D

Si to pust znovu a uvidíš jak to rychle přelítá z prava do leva :D

Inntel na tom rondlu se jezdi casto na cervenou a ti co neznaji ten rondel tak tam pekne zmatkuji.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.