Duben 22, 201510 r no byla by to škoda, když jedou na vítězné vlně a hrají doma, to teď pustit Přesně tak hlavně po tom včerejším zápasu :-) mno už se těším jako malý :-)
Duben 22, 201510 r Aspire, okrem tej pracovnej schôdzky výlet. ešte sme dosť veľkú časť Prahy nepreskúmali, tak uvidíme kam sa vyberieme tentokrát. napadá ma ZOO a Hrad
Duben 22, 201510 r Jo jo ZOO tam je pekne ale to je tak asi uz vse. A krom stredu mesta plneho turistu s tabletama jak foti
Duben 22, 201510 r Autor V praze je neco zajmaveho? Zoo mam rad to nase za rohem a Lešna je boži, v praze bych se kouknul snad jdn na.... Kua ani nevim na co
Duben 22, 201510 r Neviem. Mojej sa Praha paci. A fakt ma napadlo len Zoo a hrad kde sme neboli. Uvidime, snad bude pekne... -- Z mobilu
Duben 22, 201510 r Lešná je moc pěkná, já byl letos v Tróji a taky moc hezká ZOO. Ještě letos mrknem do Ovy na ten nový pavilon. Taky nainvestovali tak jsem zvědav.
Duben 22, 201510 r Autor No letos v lete mame v planu brno a olomouc teda zoo teda zena naridila v Pstrave jsem tezbzvedavy na ten pavilon evoluce bo tech penez co tam slo neslo ani preinvestovat
Duben 22, 201510 r No v te Ostrave bych to tak horke nevidel co jsem videl videa a fotky z toho pavilonu tak se tam akorat prestehovali ty opice z toho stareho a nic noveho. Jinak u me zebricek ZOO je 1. Praha , 2. Zlin, 3. Olomouc. 4. Ostrava. 5. Brno. Upraveno Duben 22, 201510 r od ASPIRE
Duben 22, 201510 r Cau. No resili trochu, ale ty tam radeji nechod bo by sis to predstavoval jako veceri ty zvirata.
Duben 22, 201510 r No jo no :D Tak jsem byl dneska o5 zdrbaný za spotřebu Hrozím se zítřka kdy mám toho 6ti válce tankovat a mám jí pak dát vědět kolik jsem měl spotřebu
Duben 22, 201510 r Cau cau kluci...resim otazku zda dam na fabii 2 rozměr pneu 195 / 65/15...zbyly mi barumky po berlingu a maji najeto necelé 2000km a nechci je prodavat zbytečne.
Duben 22, 201510 r Autor Otazkou je kdo to zapiše ... me zas zbyly gumy z C3 ... dneska mě došlo že mužem v neděli nalepit na dveře lašske jizby nalepku intell inside
Duben 22, 201510 r Ondro nesmis na to tak slapat bo zase dostanes toho s novymi vyfuky Dnes tu v Havru taky jeden jezdil az dojezdil http://karvinsky.denik.cz/zpravy_region/mlady-ridic-uvizl-s-kamionem-v-esicku-20150422.html
Duben 22, 201510 r Mno jde mi i o to at mi nechytaji o misku pruziny na tlumici...jinak nalepku tam mam ale 46:) Aspire...a jeden to a fabii nevychytal a narval to do kamionu zepředu na rondlu co je na Šumbark z rudne..cervena fabule combi
Duben 22, 201510 r Ondro nesmis na to tak slapat bo zase dostanes toho s novymi vyfuky Dnes tu v Havru taky jeden jezdil az dojezdil http://karvinsky.denik.cz/zpravy_region/mlady-ridic-uvizl-s-kamionem-v-esicku-20150422.html Ale :D
Duben 22, 201510 r Inntel na tom rondlu se jezdi casto na cervenou a ti co neznaji ten rondel tak tam pekne zmatkuji.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.