Duben 25, 201510 r Pyro: Ty máš scouta, to je jiná liga, tam reprezentuje jakákoliv barva, klidně i puntíkovaná růžová. Nebudeš mít cestu?
Duben 25, 201510 r Umyto,vysáto,utřená palubka,motor a nastříkané gumy aby chytly lesk (není na fotce) No a potom jsem šel malovat
Duben 25, 201510 r Ja budu myt a luxovat az dopoledne... Aspire...proc myjes na kackach...ta mycka u tgpneu mi prijde mnohem lepsi
Duben 26, 201510 r No to počasí venku zatím nic moc,snad se to do odpoledne vybere To je prostě pokaždé jak naschvál-umyju auto a do 2 dnů prší
Duben 26, 201510 r Inntel u kakacek je moje lestici misto a mycku jezdim jen na tixexpres. Ondro ty si taky malir ? Pepane umyt auto je to jak si to delal berusce co mela rada jak si jeste mel cas Pred chvili jsem se dival na meteo radar a blizi se tu prehanka tak nam tu trochu sprchne a alespon se nebude prasit
Duben 26, 201510 r No s Prazakmi sme stretko mali. Pokec, vecera, pivko... Inac Pyro, som zvedavy, ci na nejaky zraz SkodaHome dorazis -- Z mobilu
Duben 26, 201510 r Ondro: To vis, nekdo delat musi :-P. Ale co je lepsi, ted az do dalsiho pondeli budu mit volnicko :-).
Duben 26, 201510 r Chlapi nikdy jsem na srazu nebyl a dnes mi to opět nevyjde, máme hody. Ale těším se ze srazů alespoň na fotografie, tak pořiďte fotky a dejte je pak tady nebo na link, kde je můžu shlédnout. Díky a dobře se bavte.
Duben 26, 201510 r Autor Vyjde nevyjde, je to vedlejsi, pokud ses mi nenahlasil alsspon tyden do predu, tudiz minulou nedeli tak je i tak pozde, nebudu porad kvuli opozdilcum volat do restauracky. Dneska to bylo naposled
Duben 26, 201510 r Presne dava se to najevo dost brzo. Cas si kazdy muze udelat jak potrebuje. A nejlepsi jsou ti co uz par krat napsali ze by radi taky prijeli na nejaky sraz a jak se porada uz clovek o nich nevi.
Duben 26, 201510 r agent007 my to nepsali na tebe ale primo v vlakne o srazu napsal dnes jeden ze prijede , ale pritom uz se to vedelo davno a jasne tam bylo napsano ze se hlasit do nejakeho data. Ono tam zavolat a zarezrovovat x mist a pak nakonec se tam ukazou i lidi co se bud vubec nezapsali a to je pak problem s misty. Kdyz nekdo odpadne a neprijede to je jeho problem. Bullets no to musi byt teda tezka nemoc ze nemuzes dojet no tak se brzo teda uzdrav
Duben 26, 201510 r Autor Ja jen pro pořadek ... fotky ze srazu zde http://forum.skodahome.cz/topic/119176-moravskoslezsk%C3%BD-kraj-co-takhle-uspo%C5%99%C3%A1dat-n%C4%9Bjak%C3%BD-sraz/page-58 Upraveno Duben 26, 201510 r od jozzi
Duben 26, 201510 r A je to jasné chlapi ve Frýdku-Místku buří jak o život , ale je po srazu zas to muže byt zhnojene ty auta.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.