Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Pokud prijede tu k nam tak i bezovych :D

Karlos kravaťák :D

To víš, někdo v kravatce, někdo v zasraných farackach.

:D

Pyro: Ty máš scouta, to je jiná liga, tam reprezentuje jakákoliv barva, klidně i puntíkovaná růžová. Nebudeš mít cestu?  :kol-28:

Jirko i puntikovana :D

Upraveno od ASPIRE

Uvidíme čo bude v lete :D

Umyto,vysáto,utřená palubka,motor a nastříkané gumy aby chytly lesk (není na fotce)  :kol-31: No a potom jsem šel malovat :D 

post-90342-0-69143800-1429989775_thumb.j

post-90342-0-24724800-1429989776_thumb.j

Ja budu myt a luxovat az dopoledne...

Aspire...proc myjes na kackach...ta mycka u tgpneu mi prijde mnohem lepsi

No to počasí venku zatím nic moc,snad se to do odpoledne vybere :( To je prostě pokaždé jak naschvál-umyju auto a do 2 dnů prší :D 

• Autor

Co to je umyt auto?

Taky neznám  :kol-28: . No nic kluci konečně končím v práci a valím na vlak, tak na sraze  ;)

V neděli být v práci,co to je? :D 

• Autor

Uz aby to bylo :)

Inntel u kakacek je moje lestici misto :D a mycku jezdim jen na tixexpres.

Ondro ty si taky malir ? :D

Pepane umyt auto je to jak si to delal berusce co mela rada jak si jeste mel cas :D

Pred chvili jsem se dival na meteo radar a blizi se tu prehanka tak nam tu trochu sprchne a alespon se nebude prasit :D

No s Prazakmi sme stretko mali. Pokec, vecera, pivko...

Inac Pyro, som zvedavy, ci na nejaky zraz SkodaHome dorazis :)

--

Z mobilu

Ondro: To vis, nekdo delat musi :-P. Ale co je lepsi, ted az do dalsiho pondeli budu mit volnicko :-).

Chlapi nikdy jsem na srazu nebyl a dnes mi to opět nevyjde, máme hody. Ale těším se ze srazů alespoň na fotografie, tak pořiďte fotky a dejte je pak tady nebo na link, kde je můžu shlédnout. Díky a dobře se bavte. 

• Autor

Vyjde nevyjde, je to vedlejsi, pokud ses mi nenahlasil alsspon tyden do predu, tudiz minulou nedeli tak je i tak pozde, nebudu porad kvuli opozdilcum volat do restauracky. Dneska to bylo naposled ;)

Presne dava se to najevo dost brzo. Cas si kazdy muze udelat jak potrebuje.  A nejlepsi jsou ti co uz par krat napsali ze by radi taky prijeli na nejaky sraz a jak se porada uz clovek o nich nevi.

Nebyl jsem nahlášen protože jsem věděl, že to nedám. V pohodě...klídek  :kol-31:.

Nedojedu :kol-26: skolila mě nemoc...

• Autor

No kdBy Tvoje vedela ze ji tak rikas tak Te nepohvali :D

agent007 my to nepsali na tebe ale primo v vlakne o srazu napsal dnes jeden ze prijede , ale pritom uz se to vedelo davno a jasne tam bylo napsano ze se hlasit do nejakeho data. Ono tam zavolat a zarezrovovat x mist a pak nakonec se tam ukazou i lidi co se bud vubec nezapsali a to je pak problem s misty. Kdyz nekdo odpadne a neprijede to je jeho problem.

Bullets no to musi byt teda tezka nemoc ze nemuzes dojet :D no tak se brzo teda uzdrav :)

A je to jasné chlapi ve Frýdku-Místku buří jak o život :D , ale je po srazu zas to muže byt zhnojene ty auta. :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.