Květen 1, 201510 r Ráno jedeme domu zase, mě to 6 hodin cesty a v pondělí musím brzo do práce, tak zase necháme přijet ultra pozdě
Květen 1, 201510 r Autor A kurnik, moji babu nepresvedcim ze musim dojet, ze at si klidne jedu do marianek ale v sobotu musime ke thyni
Květen 1, 201510 r OK. a Ondro a ty prijedes ? Jj,budu tam U myčky jako minule, a čas okolo 9 až 9.30 :-) Já tam dřív jak v 10:30 nebudu
Květen 1, 201510 r Pepane mam ti pripomenout ty fotky z srazu u mlyna v ropicich Ondro to by me zajimalo co mas takoveho na praci ze tam nemuzes byt o hodinu drive ?
Květen 1, 201510 r No tak odjedes drive. Jdu dnes taky na pivo ,ale prijedu tam i kdyz jeste mozna s ...... tak jak tam bude Libor bo se asi moc dlouho nebude moct zdrzovat. Takze rekni kamosovi ze odjizdis o hodinu drive
Květen 1, 201510 r Libore,pokud jsi byl dnes kolem 16:45 h.v Petřvaldě, na křižovatce za Orfou a odbočoval jsi do leva na Orlovou, tak jsi potkal v protisměru bílý bus s pruhy. Chci Tě tímto pozdravit a poděkovat za setkání.
Květen 1, 201510 r Libore,pokud jsi byl dnes kolem 16:45 h.v Petřvaldě, na křižovatce za Orfou a odbočoval jsi do leva na Orlovou, tak jsi potkal v protisměru bílý bus s pruhy. Chci Tě tímto pozdravit a poděkovat za setkání. Viděl jsem tě, a mával jsem taky :-)
Květen 1, 201510 r Jinak teda zítra okolo půl 10 budu u globusu, kdybych se spozdil, předem se omlouvám :-D
Květen 1, 201510 r Omlouvám se že odbíhám od tématu,ale hlásím zlepšení spotřeby Z 26ti litrů jsem se dostal na průměr 22,8 Sice jsem pořád přes limit,ale vidíte to zlepšení?
Květen 1, 201510 r Aspire: nene budu dělat klasicky Strojníka v rachotě a s tím pivem tos posral dej si i za mě Ondra: ti vymontovali motor ? že zbývá navíc 3,2l /100 Jinak tě musím pochválit Upraveno Květen 1, 201510 r od filippatrik
Květen 2, 201510 r No vidis Ondro kdyz se chce tak to jde ale jen aby to nebylo docasne. Patriku co ja, tys tu dal minule pivo Jinak ten hokej to zas bylo neco.
Květen 2, 201510 r No tak uvazuji jestli mam dnes prijet k tomu globusu. Jelikoz jsem nejak dozvedel ze tam nebudem jen my z skodahome ale i z fabia.... tak z roomstrem tam nejspise bych byl za magora co leze mezi fabie.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.