Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

No fiiiiha a znacka ? Takove piva jsou nejlepsi :kol-47:

Je to Kozlík, oni tady v te hospodě vyhráli nějakou soutěž v točení piva, tak jej mohou prodávat.. Je moc dobré, mohu doporučit  :kol-28:

Ha tak to jsem jeste nepil tu se vetsinou prodava jen desitka. Sakra ja mam hlad ale jeste musim vydrzet hodinu :D

Já zase pro změnu hlad nemám :D 

Jinak jedna věc z dneška (i když to bohužel na kameře není vidět) :( na kruháči ve vnitřním pruhu to tmavé auto chtělo odbočovat,ale asi mě paní přehlídla.Škoda že ta kamera nezabírá větší úhel záběru.Zůstali jsme od sebe stát cca 5-10 čísel  :kol-27:

Vsak si ji tam vjel. Ten kruhac tam nema zadne cary a je pekne trapny. Si tam kazdy jezdi jak chce.

Jsem si zasel do reznika kdyz si mi udelal chut. Mnam. :D

post-51417-0-85511900-1430743815_thumb.j

Je pravda že ty 2pruhové kruháče nechápu.Hodně lidí tam zmatkuje (koneckonců kousek od baráku mám takové hned 2) :D Já jsem nic neudělal :D

Hele ale teď si mě s tím lístečkem naštval :D 

Michale budou ochutnávky? :D 

Jako mam vyfotit jak to bude na taliri ? :D

Ondra kdyz nema postovni auto :D

IonKpc9.gif

Ano,celý já :D 

Jasně že,chceme to vyfotit :D 

Ne nechceme nic vyfotit. Stačí lísteček!

Ne!Vyfotit!A pokud možno hned :D 

:D :D dnes byla jatrovka s cibuli. Delam vecere spolecne pro me a dceru a ta sla pryc. A tak klobasy budou zitra :D a chleby uz jsem sezral a nenapadlo me to fotit. :D

A neni tu nahodou zakazano v tomto tematu davat jidlo ? :D :D

Já žádnou ceduli "zákaz žrádla" nevidím :D 

:D no ono to tu nekde bylo napsano ze by se to melo zakazat :D

To nesmíš brát vážně :D

No ja to beru bo tu zas nekdo frkne nejakou mnamku a ja zas budu slintat :D

Zas přijde jeden černý z roboty a musí přečítat dvě stránky. :D

Ondra: proti Karlosovi si teda čahoun. :D Ta spotřeba :D

Aspire: Jojo a mohl sem ti tu dát i dneska pivo :D byl sem nakupovat v lidlu piva na dovcu na narozky a na zahradu :D koupil sem jen 72 piv :D měli akci, Agrus 10° sklo 5,60kc, Argus 12°plech 9,80kc

Bullets: Si byl osobně? závist já měl v sobotu na oběd Čertův mls :D ale v práci :D

Jasně že osobně však ty fotky jsou moje (zápas Slovensko-Dánsko) možná půjdu teď ve středu na Slováky ;)

Foto účtu sice nemám, ale je to foto pár holubu na gril :D

post-15711-0-15686500-1430758335_thumb.j

:D

Došlo k chybě

Dosáhli jste maximální počet pozitivních hlasů za den

Sarka :D

Ja tu holuby plasim bo mi tu serou po oknech a on si je griluje :D Ti je priste pochytam a nemusis kupovat :D

Je pravda že ty 2pruhové kruháče nechápu.Hodně lidí tam zmatkuje (koneckonců kousek od baráku mám takové hned 2) :D Já jsem nic neudělal :D

Hele ale teď si mě s tím lístečkem naštval :D

Pokud máš potíže s jízdou na kruháči s 2 pruhama,doporučil bych ti jezdit v pravém ( vnější ).

Máš v tomto jistotu,že na tvém zvoleném výjezdu je určitě jeden jízdní pruh pro pokračování tvé jízdy.

Tudíž bys neměl mít problém se správným projetím kruháče a odbočením.

V případě,že bys jel v levém a chceš odbočit na výjezd se 2 pruhy,měl by ses zařadit opět vlevo.

Pokud je tam výjezd s jedním pruhem,měl by ses dostatečně brzo zařadit na kruháči vpravo a pak dokončit odbočení.

Jojo :)

Já jezdím jen v tom pravém,je to podle mě jistější.

Z toho videa předpokládám,že panička chtěla odbočit a tys chtěl pokračovat rovně.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.