Květen 4, 201510 r Je to Kozlík, oni tady v te hospodě vyhráli nějakou soutěž v točení piva, tak jej mohou prodávat.. Je moc dobré, mohu doporučit
Květen 4, 201510 r Ha tak to jsem jeste nepil tu se vetsinou prodava jen desitka. Sakra ja mam hlad ale jeste musim vydrzet hodinu
Květen 4, 201510 r Já zase pro změnu hlad nemám Jinak jedna věc z dneška (i když to bohužel na kameře není vidět) na kruháči ve vnitřním pruhu to tmavé auto chtělo odbočovat,ale asi mě paní přehlídla.Škoda že ta kamera nezabírá větší úhel záběru.Zůstali jsme od sebe stát cca 5-10 čísel
Květen 4, 201510 r Vsak si ji tam vjel. Ten kruhac tam nema zadne cary a je pekne trapny. Si tam kazdy jezdi jak chce. Jsem si zasel do reznika kdyz si mi udelal chut. Mnam.
Květen 4, 201510 r Je pravda že ty 2pruhové kruháče nechápu.Hodně lidí tam zmatkuje (koneckonců kousek od baráku mám takové hned 2) Já jsem nic neudělal Hele ale teď si mě s tím lístečkem naštval
Květen 4, 201510 r :D dnes byla jatrovka s cibuli. Delam vecere spolecne pro me a dceru a ta sla pryc. A tak klobasy budou zitra a chleby uz jsem sezral a nenapadlo me to fotit. A neni tu nahodou zakazano v tomto tematu davat jidlo ? :D
Květen 4, 201510 r Zas přijde jeden černý z roboty a musí přečítat dvě stránky. Ondra: proti Karlosovi si teda čahoun. Ta spotřeba Aspire: Jojo a mohl sem ti tu dát i dneska pivo byl sem nakupovat v lidlu piva na dovcu na narozky a na zahradu koupil sem jen 72 piv měli akci, Agrus 10° sklo 5,60kc, Argus 12°plech 9,80kc Bullets: Si byl osobně? závist já měl v sobotu na oběd Čertův mls ale v práci Jasně že osobně však ty fotky jsou moje (zápas Slovensko-Dánsko) možná půjdu teď ve středu na Slováky
Květen 4, 201510 r Ja tu holuby plasim bo mi tu serou po oknech a on si je griluje Ti je priste pochytam a nemusis kupovat
Květen 4, 201510 r Je pravda že ty 2pruhové kruháče nechápu.Hodně lidí tam zmatkuje (koneckonců kousek od baráku mám takové hned 2) Já jsem nic neudělal Hele ale teď si mě s tím lístečkem naštval Pokud máš potíže s jízdou na kruháči s 2 pruhama,doporučil bych ti jezdit v pravém ( vnější ). Máš v tomto jistotu,že na tvém zvoleném výjezdu je určitě jeden jízdní pruh pro pokračování tvé jízdy. Tudíž bys neměl mít problém se správným projetím kruháče a odbočením. V případě,že bys jel v levém a chceš odbočit na výjezd se 2 pruhy,měl by ses zařadit opět vlevo. Pokud je tam výjezd s jedním pruhem,měl by ses dostatečně brzo zařadit na kruháči vpravo a pak dokončit odbočení.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.