Květen 9, 201510 r No ba Edit: ted si rikam to co jsem napsal zda to pochopi i ti co tu chodi zde cumet co tu u nas deje. Upraveno Květen 9, 201510 r od ASPIRE
Květen 9, 201510 r Znam a prtoto jsem si dnes zasel na pivo bo hlad je prevlecena zizen. A uz du radeji spat bo uz me sere ten mobil jak to po me opravuje a ja po nem. Tak dobrou novc vsem
Květen 10, 201510 r Autor V Chille takove morcata to je pohoutka, tam to nakladaji do kombinace chillin a soli a je to jizda i druhej den poranu
Květen 10, 201510 r Takže Michal má za úkol do příštího srazu zvířátka pořádně vykrmit a vzít je pak na sraz do bramboráků
Květen 10, 201510 r Ondro ale vis co mi je divne ze to na tobe vubec nejde poznat To my s Pepou to uz je jina liga Hele nemas nahodou v sobe tasemnici ?
Květen 10, 201510 r Hele :D vím že to na mě není vidět.Ale zase jídlo miluju No a ať to nezakecáme->přivezeš to teda do placků?
Květen 10, 201510 r Mam tu leda volneho sneka ty mlade morcata se jeste nenarodila ale uz je cekame kazdou chvili na svete, ale oni se jeste nestaci vykrmit do te doby srazu Tak dovezu toho sneka souhlas ?
Květen 10, 201510 r Ondro chci se zeptat ty tu po kraji jezdis potrebuji jet odpoledne do Zablati z Havru a prave jsem zjistil ze tam je nekde v rychvaldu zakaz vjezdu. http://www.tudyne.cz/dopravni-informace/karvina/detail/df756eec16784298a0091121a63fd5b8/ A ted se ptam kudma je to nejlepsi objet ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.