Karlos 61 Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 Ondro ,doufám že ses nechal přeočkovat proti hadímu uštknutí. Doufám,že jste si ten mač užili a pořádně zapili žal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 (editace) Abych pravdu řekl,tak jsem očekával větší výprask. Kanada jde za titulem,chcačky, nechcačky. Editováno: 16. Květen 2015, autor: Karlos 61 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 Bylo fajn,nemělo to chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 Jojo canada je mistr. Ondro dik ze si prijel bylo fajn. A dik za odvoz 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 (editace) Není zač EDIT: a nezapomeň na ten řidičák Editováno: 17. Květen 2015, autor: Ondra16V 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 jo jo hned jsem si rano vzpomnel a napsal si to. Zitra tam zajdu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Já jsem vsázel na to že beztak zapomeneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 no teda sice toho vcera bylo pozehnane ale to jsem nezapomnel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Ty máš teda pamatováka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 No spise i nahoda Si musim vse psat bo pak jak si na neco vzpomenu tak uz je pozde. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Tady mi někdo mluví z duše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 No spise i nahoda Si musim vse psat bo pak jak si na neco vzpomenu tak uz je pozde. No a bude hůř ! Založil bych si hned dva notýsky. Do prvního důležité věci,do druhého kam jsem si ten první položil. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Ty vole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Karlos :D ja pouzivam vetsinou https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.keep&hl=cs co napisu treba na mobilu za chvili to mam i v PC a nebo tabletu. A posledni moznost jsou papirky vsude prilepena a polozene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Jo synci roky jsou roky.S tym nic nenarobiš.Ale někdy si i vzpomenu,tak to není eště take zlé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Jinak včera výlet Bielsko-B.Výstava kvetoucích rododenronu a azalek.Páráda,nohy mě bolí eště včil. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Hm tak ten vylet nezni spatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Takl uz nam to Pepan oficialne vystavil Tímto bych Vás rád pozval na již tradiční "Bramborák v Sedlišti" aneb byl s náma už i Trabant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Syncy Room je boži 3 dospěli 2 vajca z fazolama golfovy stand bag golfovy vozik tři tucty mičku dvě tašky čepic holi od chuja (čti mojich cca 10 plus 40 pro zakazniky) dvoje golf bot a halvně dva velke kočary kurde dupne auto , akorat v škodovce to nedpmysleli , měli dat misto plata dvoj roletku 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Jo tak to je pekne nalozene Co si poradal golfovy turnaj ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Karlos :D ja pouzivam vetsinou https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.keep&hl=cs co napisu treba na mobilu za chvili to mam i v PC a nebo tabletu. A posledni moznost jsou papirky vsude prilepena a polozene No já jsem ze staré školy, el.pomůcky mi dávají zabrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Jo prave mi nektere dost pomahaji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Jo tak to je pekne nalozene Co si poradal golfovy turnaj ? Ni ni , jen takova menši spoluprace z golfprovsehny.cz a pri jednom si i trošku zahrat a vyskoušet novinky od callaway pro letošni sezonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Jozzi se posouvá mezi skoby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Sorry,mezi snoby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.