Květen 18, 201510 r My začali nějak moc jezdit na kolech jinak Ondro chceš nějaké to chilli? Už se mi to docela dost probralo...
Květen 18, 201510 r Jojo jsou krasni. A hned nam je pujcila. Jo propadl vcera a nechtela mi ho nechat ani za boha. A novy za 500,- do 5 dnu.
Květen 18, 201510 r Autor Ja tak jezdil vic jak mesic nez jsem na to prisel a pak dva tydny nez jsem dostal novy
Květen 18, 201510 r Autor Kurnik v Havirove to nejak trva, v Tesine jsem mel aji obcanku za tyden bez zadneho doplatku
Květen 18, 201510 r Jsem tam dnes prisel kolem 15 hod a tam bylo narvano. No vsak to mesto ma taky vic obyvatel nez okresni mesto . Ale rikal ze jim to od nekud posilaji tak kdo vi kde se to dela.
Květen 18, 201510 r Jozzi dneska už to je jak píše Aspire a proč sis neudělal ten přechodný papírový? Bys ušetřil pětikilo a lačes
Květen 18, 201510 r Rikala ze za propadly neni zadna nahrada. Ze mam holt smulu a mel jsem si to hlidat.
Květen 18, 201510 r Michale: Pěkná rodinka, necháte si je? Jsou super . Jsem se ted raději taky podíval na řidičák a ještě mám 2 roky, jsem vůbec nevěděl, že může nějak propadnout
Květen 18, 201510 r Jirko ne tri morcata moc starosti uz ted mame problem s jednim jak pojedem na dovolenou kam ho dat. Snek vydrzi tyden v pohode , zelvu si vezmu sebou ta je ticha , ale morce to bohuzel dela rachot. Coz o to propadnout ale budu ted jezdit bez. Tak doufam ze nebude zadna kontrola
Květen 18, 201510 r Davide to me napadlo az pak ale to asi bych musel prvne na policajty to nahlasit. Nu coz tak jsem si priplatil o neco vice. Moje blbost
Květen 18, 201510 r No my profíci co chodíme každý rok na školení,měníme co 5 let. Měli by vám napařit pořádné penále,za ten bordel ve vlastních dokladech. S náma se nikdo nemazlí.
Květen 18, 201510 r Aspire- pěkní potomci,nezávidím to starání. Patrik- konečně tě někdo pořádně opíchal. Ale jinak s tebou soucítím.
Květen 18, 201510 r Dnes som pri koseni pristavacej plochy na sobotu objavil zaujimavy kusok. Priznajte sa, kto si zabudol veceru??? -- Z mobilu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.