Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Já všeobecně nechápu to předjíždění kamionů.. A to ani ty kteří předjíždí "slušně" a rychleji... Vždyť stejně jejich rozdíl v rychlosti kdyby byly cca 1 km/h, tak mu ujede za hodinu o 1 kilometr... Proboha co si tím pomůže...?  :D

Vloženo

jinak Jozzi, jak jste na tom, náš Sebula měl 14dní zpět 7,5 kg. Tady jedno aktuálnější foto našeho chlapáka :kol-28: . V pátek jedu pro ně do Práglu, budou u nás na víkend, tak už se na něj strašně těšíme :clap:

post-3505-0-12156100-1432150976_thumb.jp

Vloženo

Já všeobecně nechápu to předjíždění kamionů.. A to ani ty kteří předjíždí "slušně" a rychleji... Vždyť stejně jejich rozdíl v rychlosti kdyby byly cca 1 km/h, tak mu ujede za hodinu o 1 kilometr... Proboha co si tím pomůže...?  :D

To máš tak ,když je platí za ujetý kilometr. V době řízení ( 4,5 h.) se potřebuje přesunout 

k vykládce nebo parkoviště, kde vykoná bezp.přestávku ( 45 min.) nebo 9.h. odpočinek.

Překročení doby řízení nebo nedodržení bezp. přestávek se trestá vysokými pokutami.

A ty jdou do desítek tisíc. Nechci některé obhajovat,ale když ti tikají hodiny tak potom tlačíš na pilu.

Vloženo

Jozzi krásné obrázky,ale ještě ses nepochlubil se svým handicapem. :kol-47:

Nemam čim , připravuju se na zelenou kartu :)

Tak malý už ma nevěstu.Jozzi? :kol-47:

Ne žeb to bylo planovane ,ale nezlobil bych se , měl by fajne tchany :D

Vloženo

Jistě , Ti dva randi furt :D , Nela už krade honzikovi cumel , takova vyměna slin v mimi podobě :D

Myslim že na mlyně už sraz dělat nebudem, sice tam měli skvělou a rychlou obsluhu a perfektni zasobovani , ale nějak se mi tam špatně sedělo :D maji špatni přistup k invalidum :D

Vloženo

V sobotu robim , odpoledne driving , pak spat :D ... 

Mlyn je no rekněme originalni , možna se už spravili , dlouho jsem tam nebyl :D ale pokud Ropici tak si mužem dat scuka přimo na golfu , přes vikendy jsou tedka turnaje tak je tam prazdno , driving volny ,pokud by si chtel nekdo zastřilet , jidlo vyborne a obsluha v porovnani z mlynem rychla :D

Vloženo

No ja si na mlyn nemuzu stezovat. Krasne venkovni posezeni byl jsem spokojen. Ale pokud si dobre pamatuji jsme se bavili ze by jsme mohli udelat i sraz na te vyhlidce co patri lasske jizbe, ale v tomto poctu aut co nas posledni dobou jezdi by jsme se tam nevesli. By jsme museli asi udelat nejaky mini sraz.

No a kdybych sel na golf tak ty micky by museli byt na snure bo jak se znam bych to valil nekam do lesa :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...