Květen 27, 201510 r 12 hodin spanku jsem snad nezazil. Jinak me opet čeká až odpolední. Tak to mám v klidu
Květen 27, 201510 r No ja o 14:30 sa budem vytesovat, ze idem domov. Dnes leje zase, tak mozem opat vegetit A vyplata este uvidim aka bude. Kombinovana, stare+nove zamestnanie... -- Z mobilu
Květen 27, 201510 r Hehe taky jsem se po dvou nočních teď probudil . V přiloze foto zatim jen co mám v ntb , kdyžtak později mužu dodat ještě jiné. 1válec 4 ventyl ... dva laufy do kříže a jak si to blafalo panečku Upraveno Květen 27, 201510 r od filippatrik
Květen 27, 201510 r no chvilku mi dej, zkusím poshánět nějaké zazobané předky, zda mi něco nezanechali
Květen 27, 201510 r Kup si treba dafa a jdi do skupiny na fb muj kamion muj domov na cestach ale stejne jen vyhrozujes kde bys nasel takove plackosrazy
Květen 27, 201510 r Filippatrik: Nevyhrožuju Dnes jsem dál výpověď a od pondělka nástup Malta: Ale notak
Květen 27, 201510 r Ne Na Geisu zůstanu,jen jdu pod jiné majitele Auto bude počmárané (asi) stěhováním bo to tež robí,ale budu jezdit posilu tzn. raz tam raz tam.Včera měli Frenštát,předtím Opavu,Ostravu,Bruntál,Krnov a tak
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.