jozzi Vloženo 21. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Vsak uz je zaslouzeny deda a ma se cim chlubit Ondro videl jsem prave fotky a cumel jsem ze i z prahe neni pro nekoho problem dojet , maj muj rešpekt a uctu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Kaj jsou ty fotky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Na fb v uzavřené skupině Fabia club,kdyžtak se tam přidej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Tam nepolezu z roomstrem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Jedna tanková 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 To jsou mi lidi.. Takové škody Přiznejte se kdo to tak z toho srazu letěl? http://www.novinky.cz/krimi/372936-ridic-v-rychlosti-vyletl-s-fabii-do-pole-a-skoncil-na-strese-od-nehody-utekl.html 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Ja to nebyl [emoji14] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Ondro pekna fotka. Jsem tama dnes kde byla ta havarka jel kolem 13 hod a uz tam nic nebylo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Jojo Rambo, super fotka Mohlo to být parádní. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Došlo k chybě Dosáhli jste maximální počet pozitivních hlasů za den 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Ja muzu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Si do tech darkovicek musim zajet udelat nejakou tu fotku s tankem. Bo to fakt nema chybu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Taky bych tam chtěl někdy zajet, Hromča s tankem ještě taky nebyla nikdy vyfocená A jinak hlasy stále můžu dávat, ale skoro tu nebývám, tak je nestačím rozházet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Jirko a co tak ta nedele ? A nebo mas radeji hlad ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Kdy se ten Galvi tady ukáže? Jj,zajeďte si tam .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Ja je dneska pres darkovičky.Tam u bunkru aut jak na srazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 (editace) Jedna včerejší v Hlučíně před Lidlem Editováno: 21. Červen 2015, autor: Ondra16V 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Tam jsem byl jeste na zakladce, ale zadna fabka tam nebyla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Jsem dnes sedel hodinu na parkovisti v Avionu a ty zenske jak parkuji to je tak dodelani autoskoly na parkovani by me zajimalo kde byly jak se to ucili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Zase mají jiné přednosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 V kuchyni to mozna ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 To uz ani nepozoruji, na to nemam nervy a pak jeste otriskaj dvere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Mě vždy zaujme ten zvuk minimálně 4 000 otáček motoru a posun krokem. Si říkám, kdyby se teď tak třeba něčeho lekla a tu spojku pustila ... Jo a obouchané dveře, tohle se pohlavím moc neřídí. Pravidelně čekávám tak hodinku, hodinku a půl na parkovišti u obchoďáku, protože tam na ty davy nemám nervy a kolikrát se nestačím té bezohlednosti a drzosti divit. Jednou mi do dveří bouchl chlap, co zaparkoval vedle a odkráčel jakože nic. Přitom viděl, že v tom autě sedím. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 (editace) Neco podobneho se stalo i mne, pamatku mam do dneska, zavolal jydm ohranku, a ta to vyresila za me... Odesla, fuj teda obesla mu auto z hrebikem az na zaklad Editováno: 21. Červen 2015, autor: jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Taky to musim pozorovat bo nakupy ja nedelam tak vetsinou sedim a cekam. A dnes me tam jedna dostala prijela BMW a zastavila a moc se ji to nezdalo ze stoji dobre tak popjela do predu a dala zpatecku a zastavila ze mela caru asi tak 30 cm pod autem otevrela dvere podivala se a rekala te sve spolujezdkyni to je dobre a sly nakupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.