Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Bohužel nenaděláš nic no... :( Ale auto v takové kombinaci a které máš doma půl roku twl....  :kol-25:

To nasere no. Bohužel jak říká Korni ještě jsou to furt jen plechy kdyby šel někdo kolem a přistříplo ho to bylo by to horší.

Škoda že jsem nemohl na sraz, tam by jste ho viděli v plné kráse. Teď je tak max nasračky :-D co už ... já jsem optimista :-) dobře už bylo :-)

dobře děláš, nejde o život jde o h...o

Upraveno od Voice

Ale když máš k tomu auto citový vztah :(

Korni už víš něco víc? :)

Tak to je teda maras mě by asi odvezli být tam moje auto :( jinak co Hnujdej? Ono nemysli si já jezdil i s 1.6 GDI nebo jak to označujou a nic moc teda když se to plně naloží tak v Alpách je to proti VW "dýzlu" chudák :(

zas nějaký chytrák co porovnává naftu s turbem a atmosféru benzín......

Mno vím to že ho odstrojují ve čtvrtek dojede podruhé likvidátorka, do 14 dnů bude opraveno.

Mno mám Hjondé i30 v 1.4 a je to masakr. pánové víc to nejede než jede, přeposilované řízení, vrzající interiér, nemluví to ani česky, nejtvrdší opěrka lokte na světě, měkké to je nehorázně.

Pochválím velké zrcátka mno a boční vedení pro někoho výhodou pro můj vzrůst teda děs běs. Nejspíše v pátek vrátím a radějí budu jezdit služební O3.

Snažil jsem se v tom najit něco pozitivnějšího ale nedá se no ....

jako kdybys psal o 1,4 16v fabii

Něco proti fábii 1.4 16v? :p;)

nic jenom že ten motor je stejně zdechlý jako u toho korejca..... taky s ním musím bohužel jezdit, ale už se těším až se ho jednou zbavím  :D

Náhodou já jsem spokojen a to mám 55kw :) Ale je pravda že tady tahle moje jede líp než ty ostatní v kterých jsem jezdil  :kol-28:

A LiborTDI a jeden další  kluk co jí mají v naftě uznali že to jede dobře :D Že jsem se držel :D :D

No jo, ale zaháknutý na tažném laně  :t

:D

zas nějaký chytrák co porovnává naftu s turbem a atmosféru benzín......

Nejsem chytrák jen tvrdím že na skoro 100kW auto to prostě nejede a interiér horší jak ve Fabii

jako kdybys psal o 1,4 16v fabii

Jenže ta nemá skoro 100kW...

Já tvrdím že GDI s 99kW nejede na atmosféru vůbec špatně, a jede rozhodně líp než 1,6 atmosféra od koncernu. Nevím s čím ty to auto srovnávaš.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Já odpovídal na i30 , 1,4 co psal Korni. Tak mi tu nepodsouvej GDI se 99 kW, já srovnávám 1,4 s 1,4

73 kW (99 koní) ...i 30 1,4

nepleť si kilovaty a koně

A jejej uz se to tu zacina pomalu menit na tema o motorech :( Jako by jich tu nebylo malo tech temat. Co furt resite motory vsak vas vsechny odvezou z bodu A do bodu B .

Serte na motory ;)

Pojďte raději řešit počasí :D

Tak tak pocasi je vecne tema jako ty jejich motory :D

Jsem zvedav jak to vyjde na vikend bo rodinka urcite naplanuje zase nejaky vylet. Ale dnes bude urcite krasne azuro. Co planujete vy na vikend ?

• Autor

nic jenom že ten motor je stejně zdechlý jako u toho korejca..... taky s ním musím bohužel jezdit, ale už se těším až se ho jednou zbavím :D

Co sis kupil to maš [emoji14] by sis kupil htp jak poradni chlapi tak bys jezdil jak king, akorat ze bys potreboval prikupit vajca na zadni plato aby to melo šmrnc
  • Autor

Tak tak pocasi je vecne tema jako ty jejich motory :D

Jsem zvedav jak to vyjde na vikend bo rodinka urcite naplanuje zase nejaky vylet. Ale dnes bude urcite krasne azuro. Co planujete vy na vikend ?

Odpocinout si, vidim to na pivko z thanem :) ale moje si nabeton neco vymysli takze je to zbytecne neco planovat :D

No ja mam taky v planu nejake sve veci , ale zitra se vrati po mesici dcera tak verim ze jsou schopne neco vymyslet nejaky vylet , ale akorat zas reknou at to vymyslim ja kam pojedem.  Jinak doufam ze pivo stihnu tak i tak :D

Já tvrdím že GDI s 99kW nejede na atmosféru vůbec špatně, a jede rozhodně líp než 1,6 atmosféra od koncernu. Nevím s čím ty to auto srovnávaš.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Já odpovídal na i30 , 1,4 co psal Korni. Tak mi tu nepodsouvej GDI se 99 kW, já srovnávám 1,4 s 1,4

73 kW (99 koní) ...i 30 1,4

nepleť si kilovaty a koně

Já si nic nepletu ale reaguji na tvou nemístnou poznámku k mému poznatku že 1.6 GDI nejede tak se nauč číst... Plně naložený Ceed v kombajnu prostě vůbec nejel a to mi nikdo nevymluví. Vím že nafta a benal je něco jiného ale nabídlo se mi srovnání tak jsem se vyjádřil. Srovnání bylo mezi Ceed a mastodontem Outlander. Tečka

plán na víkend? Povezu vnoučka zpět do Plzně po týdenních prázdninách u nás, takže zase nějakých 660 kiláků na otočku ... holt musím trénovat na Bulharsko :kol-28:

Můj plán na víkend jsou dvanáctky denní :D takže strašná nuda a při tom mém štěstí bude určitě nádherné počasí.

Tak doufám, že někdo bude vejletovat za mě. :)

No ja bych vejletoval ale nejak me nenapada kde. Brrr vubec ti nezavidim byt o vikendu v rachote, ale zas alespoň budou prachy.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.