Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Kluci, na srazu někdo mluvil o LED vnitřním do fabky, tak bych do té své trojky po vánocích cosi vložil, ať to mám bílé... Co poradíte? Jelikož je to teď docela zmrzlé a nikam neplánuji jet, nechce ses mi do toho hrabat aby nic neprasklo, tak ani nevím co tam dát, díky :)

Dopasuju Ti ledky přímo na míru ;)
Vloženo

Normálně jsi mě přinutil projet svi vlastní vlákno a zjistil jsem že za tmy to focene nemám :D ale jsou to 5500 takže spíš bílé jak modré... Každopádně zítra Ti to fotnu. Doporučují jen to co mám sám :D jezdí na nich i malta. Jinak počítal jsem to a tři lampičky interiér vyjdou na 200, kufr musíme testnout bude led nebo diamnodka cena 30, popřípadě parkovacky diamnod :)

Vloženo

Za mě moc malé, ale jinak pěkné. Když už, tak pořádně, jen se to potom blbě myje.  :doh Ale to už je dávná minulost.  :kol-26:

mít takého krasavce v garáži tak sním spím  :kol-28:

Vloženo

Není problém , mám novou várku a teoreticky budu v od pátku 7 večer do neděle rána v Ostravě

A já budu teoreticky od pátku od 4 hodin mimo ovu až do pondělí... :D Ale ještě se to všechno plánuje, tak uvidím, dal bych vědět a někam bych dojel :)

Vloženo

Kliky drzely paradne. Hlavne se dvere samy doviraly. :)

Jooo x35d bylo trochu jiny kafe oproti 1.2TSI. Jezdilo to za 10 litru, jedna guma stala 9 klacku a servis v 90t km vysel na 35 tisic. Hlavne ze ja jsem s tim jen jezdil. Zivit bych to nechtel. :)

Vloženo

No jo ale za Comfort se platí a jak máš na také auto musíš mít na údržbu a zbytek a ne že koupíš a pak doma si rád za suchý rohlík,ale jak si psal tys to neplatil takže jízda byla super tomu věřím.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...