Bullets Vloženo 11. leden 2016 Sdílet Vloženo 11. leden 2016 Tomus ty to bereš přímo v obchodě? Možná bych zkusil nějakou kosmetiku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Ano . Ostrikovaci kapalinu kupuju v obchode a kosmetiku taky. Pro mne objednat nebo kupit neni problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Tak si jdu dneska před odjezdem dolít do firemní FII ostřikovače a na co nenarazím A chvíli poté mi málem na auto mezi Ovou a Ludgeřovicema spadla koruna stromu na auto.Borci řezali a nikdo to nehlídal dole,naštěstí mi na poslední chvíli vběhl jeden chlap od nich nakraj cesty a začal mávat Ideální na té mokré cestě v +-kilu brzdit tak,že kopalo ABS a rozblikaly se blinkry 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 I na malém autě se dají vozit velké věci 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Krasna misicka taky ji tam vzdy mam na tom miste. Bud rad ze je zima bo v lete to se umi pekne rozlozit a ten smrad co to pak dokaze to je sila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Asi tak Aspoň jsem nejel sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Krasny potkan Tatik si jednou privezl krtka, ten se hybal samovolne dle pohybu larev v jeho tele. Bylo 30°C, krasny srpen, lahoda pro cestujici a jeste vetsi pro tatika, ktery to pak musel v puli cesty odstranovat klackem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Co si myslíte o tomhle winter setupu? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Pěkné Krasny potkan Tatik si jednou privezl krtka, ten se hybal samovolne dle pohybu larev v jeho tele. Bylo 30°C, krasny srpen, lahoda pro cestujici a jeste vetsi pro tatika, ktery to pak musel v puli cesty odstranovat klackem. To muselo být super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Mi se zvedl kufr jen jsem videl zbytky na krytu motoru. Ja jsem taky provedl novy winter setup. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 No nevěřím A co ta klika,už ti to funguje jak má? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Klika funguje a fungovala vzdy bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Díky Pěkné To muselo být super Musím se starat o ženu Mi se zvedl kufr jen jsem videl zbytky na krytu motoru. Ja jsem taky provedl novy winter setup. IMG_20160112_181324-800x450.jpg Tyjo tak tohle je o mnoho procent lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Bullets: A mnoho procent lepší to bude, až budu mít pořádná kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Tak šup šup máš čas do jara (a mezi náma už se to blíží když je polovina ledna ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Ale furt je to lepsi nez cerne plechy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Kola budu měnit, až sjedu ty stávající sady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 kola vyměním s celým autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Takhle to budu řešit u Octávy, už se chýlí její konec. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Kde je to malé s tím modrým combajnem F1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Nuff-co bude náhrada za oktávku? Nedávno si tady dával tuším 15tkm,tak já přidávám sestupku 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Povedene to by me nikdy nenapadlo vyfotit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Dík To se mi podařilo dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Ondro, tak to je jina paradicka. Co za Octavu? Divam se po Rapidu nebo Octave. Zalezi na nabidce a financich. Vse ve vybave Style. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.