Květen 26, 201510 r Motorka? To je co? To je to co má málo kol, fouká a prší na to a v zimě se na tom nedá jezdit?
Květen 26, 201510 r No oproti predoslej, kde som tam musel byt 8:20 a az o 9 zaciatok, to je skoro aj pre mna. Ale zase koncim o 14:30 a tam by som koncil 20:15. Tu som kazdy den, vikendy volne, predtym kratky/dlhy tyzden, robilo sa pondelok az nedela, i statne sviatky... Kazde zamestnanie ma svoje vyhody a nevyhody -- Z mobilu
Květen 26, 201510 r Já třeba dneska v práci jen cca hoďku od 7 a pak domů protože venku chčije jako kráva tak sedím doma na netu a hledám zadní aero stěrač... Kdyby někdo o něčem věděl tak se ozvěte
Květen 26, 201510 r Na parkovišti je jich dost : ) A měl by být krátký nebo spíše dlouhý, černý nebo světlý, Ty to poptáváš jak ženskou
Květen 26, 201510 r Polhodinkvy obed uz trva tristvrte hodiny, robota nejak nesuri. O chvilu nieco porobime a sedime dalej oproti predoslemu zamestnaniu veget. Snad vyplata bude v pohode.. -- Z mobilu
Květen 26, 201510 r Na parkovišti je jich dost : ) A měl by být krátký nebo spíše dlouhý, černý nebo světlý, Ty to poptáváš jak ženskou Nejsem hajzlík protože by se mi to taky nelíbilo kdyby si někdo něco půjčoval stačí mi krátký černý a gumovoplastový
Květen 26, 201510 r Aspire: mel sem Hondu NX650 Dominator z roku 1992. Ale loni kvuli auta sla do sveta jak budu na pc muzu tu hodit fotku
Květen 26, 201510 r Bo robim A Ondra určitě tež. Jj,psal jsem chvíli před odjezdem do roboty Upraveno Květen 26, 201510 r od Ondra16V
Květen 26, 201510 r Srágorové my se kouknout byli a nebylo to špatné jen to počasí nic moc ale aspoň jsem si dneska dovezl domů (i přes ten šílený nečas) nový samochod
Květen 27, 201510 r Dobre rano...po takmer 12 hodinach slanku opat do roboty :/ keby aspon nelialo celu noc. Este stale sa mi chce spat -- Z mobilu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.