filippatrik Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 (editace) Aspire; pokud to mas vyval to pryc misto de hodi Ondra: si lakomec Jinac misto tohi co rikaty na ty arabske kur*y nestaci ze doted tu srali cigosi na ktere jsme makali ted tu budou smrdet i arabske de*ky ? Hnus chce se mi s te nasi vlad blit ! A to musim jeste zitra v sobotu do prace zadelat na jedno cigance ! :\ Ps: pisu z mobilu na rychlo nehledte na chyby sem nasrany ! Editováno: 29. Květen 2015, autor: filippatrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 no co cigos nebo arab vsak je to tmave stejne a my s tim nic neudelame bo nemame baraky nekde v chranenem uzemi a tucne konto, tak se budem muset podridit a dal robit na ty jejich gule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Sere me to tlamy zasrane! Maj snad svou zemi a ti nasi parlamentni buzeranti achjo nrmam slov jak rikas vsak co to co zadelame za rok na dovolenou ci nas neni damr jim to na dovcu nebo obzivu. Pro kiho b jsme to delali snad ne pro sebe ! vsak at naprcaj dalsi ne ! Aaaaa moje nervy ! Prasarny ! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 :D nerozstiluj se ja se tak nekdy nervnu v hospode u takovych temat a pak mam vetsi zizen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 To vis ze me ted susi jak draka jak prskam ohen kolem sebe ale nemuzu se ani uhasit pac rano jim musim zadelat na snidani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 No ja se zas musim pripravit na nejaky vyslap na hory co moja vymyslela bo jsme ted mesic bez dcery tak pry si vyjedem na hory a mi se vubec ale vubec nechce a to jeste brzo rano musim jit umyt auto bo ho mam cele posrane od tech krasnych holubu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 No Někdo tady musí snížit věkový průměr asi budu muset uštědřit jeden otcovský, výchovný pohlavek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 S těma **** tady máme veselo v Olomouci.. http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/321955/do-15-let-budete-nasi-otroci-kriceli-v-olomouci-arabove-kteri-napadli-stanek-s-petici.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Hej gadžo bež do roboy at se mame dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Nejhorší je to že tu dělají bordel a není je ani kam vyhostit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Mě by spíš zajímalo, proč se se*ou k nám, když mají přece tolik peněz a mají tam všechno jak tvrdí.. Je to neuvěřitená blbost si je sem pustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 No jelikož je zde mezi námi tolik všelijakých lidí co si myslí že oni jsou slusni a že tady budou pracovat a žít spokojenym životem tak je v tom podporují a to zlé nevidí jelikož oni jsou chudaci a je třeba jim pomahat jak tem ciganum. A bohužel naši nejvyšší jim na to slyší a podporuje je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Proc lezou sem no protoze se tu budou mit dobre nebudou muset delat budou jen delat bordel a nicit nasi ceskou populaci. No radeji se nebudu rozcilovat. Jinqc parada v rachote uz 4,5 h za mnou uz jen 7,5 h a valim domu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Já mám dnes a zítra volno, ale jedu od pondělí pak zase 8 dní v kuse. Tož Patriku ať ti to v tý práci rychle uteče 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 chlapi, jak vás tu tak čtu ... si nedokážu představit vaše reakce, když byste stáli na Horgoši (HU/SRB přechod) mezi samýma hordama Turků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 (editace) Koukám Báwo s F-kem, turek jak poleno EDIT: To já mám na Turecko hezké vzpomínky (turek letěl v transitu a zatáčka ho vynesla přímo do autobusu, no autobusák nelenil, otočil to na místě a s autobusem plném cestujících ten tranzit dohnal, předjel a zablokoval a čekalo se na policajty), byl jsem i u výslechu a turek neuměl ani slovo anglicky, nebo mu aspoň nebylo rozuměn, zajímalo by mě co tam do toho výslechu napsal Editováno: 30. Květen 2015, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Galvi dikes uz jen 5 hodin Jo tak ten trandour vypada fakt pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 No vidíš, 5 hodin, to máš za pár, to už bych se pomalu chystal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Galvi dikes uz jen 5 hodin Jo tak ten trandour vypada fakt pekne Ty už pudeš na pivo,no a mně to teprve začne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Na pivo Nejdu byl sem vcera a rano se mi pekne chujovo jak vstavalo tak jelo na kole pac sem radeji auto nepokousel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Koukám Báwo s F-kem, turek jak poleno EDIT: To já mám na Turecko hezké vzpomínky (turek letěl v transitu a zatáčka ho vynesla přímo do autobusu, no autobusák nelenil, otočil to na místě a s autobusem plném cestujících ten tranzit dohnal, předjel a zablokoval a čekalo se na policajty), byl jsem i u výslechu a turek neuměl ani slovo anglicky, nebo mu aspoň nebylo rozuměn, zajímalo by mě co tam do toho výslechu napsal tak na Turecko možná, ale stát s něma v pěti souběžných řadách při 40°C na slunku, při absoutním nerespektování čehokoliv ... od té doby jsem též rasista 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Nestresujte. Prídu sem, bude dobrý kebab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 No práce na kamionce je fakt pro dobrodruha bez závazků. Jezdíš po Evropě,ale nejvíc z toho vidíš akorát silnici,překladiště,trajekty,PB vařič,otvírák na konzervy atd. Pokud chceš vytřískat prachy,tak se musíš setsakramentsky otáčet. No a profesák (pokud ho nemáš ) to je taky pěkný ranec prachů. Profesák naštěstí mám asi budu muset uštědřit jeden otcovský, výchovný pohlavek Já čekám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Kluci, kdyby jste neznali pravidla rugby, tak tady je máte, pro ty kteří nemluví anglicky tam jdou ve videu zapnou i české titulky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Caues chlapi tak co jak bylo pri sobote ? Ja uz valim spat zitra zas na sichtu dneska krasne az kdyz sem jel z prace rubec jak cip tak sem dojel durch ale takova kvetnova romantika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.