Květen 29, 201510 r Aspire; pokud to mas vyval to pryc misto de hodi Ondra: si lakomec Jinac misto tohi co rikaty na ty arabske kur*y nestaci ze doted tu srali cigosi na ktere jsme makali ted tu budou smrdet i arabske de*ky ? Hnus chce se mi s te nasi vlad blit ! A to musim jeste zitra v sobotu do prace zadelat na jedno cigance ! :\ Ps: pisu z mobilu na rychlo nehledte na chyby sem nasrany ! Upraveno Květen 29, 201510 r od filippatrik
Květen 29, 201510 r no co cigos nebo arab vsak je to tmave stejne a my s tim nic neudelame bo nemame baraky nekde v chranenem uzemi a tucne konto, tak se budem muset podridit a dal robit na ty jejich gule
Květen 29, 201510 r Sere me to tlamy zasrane! Maj snad svou zemi a ti nasi parlamentni buzeranti achjo nrmam slov jak rikas vsak co to co zadelame za rok na dovolenou ci nas neni damr jim to na dovcu nebo obzivu. Pro kiho b jsme to delali snad ne pro sebe ! vsak at naprcaj dalsi ne ! Aaaaa moje nervy ! Prasarny !
Květen 29, 201510 r :D nerozstiluj se ja se tak nekdy nervnu v hospode u takovych temat a pak mam vetsi zizen
Květen 29, 201510 r To vis ze me ted susi jak draka jak prskam ohen kolem sebe ale nemuzu se ani uhasit pac rano jim musim zadelat na snidani
Květen 29, 201510 r No ja se zas musim pripravit na nejaky vyslap na hory co moja vymyslela bo jsme ted mesic bez dcery tak pry si vyjedem na hory a mi se vubec ale vubec nechce a to jeste brzo rano musim jit umyt auto bo ho mam cele posrane od tech krasnych holubu.
Květen 30, 201510 r No Někdo tady musí snížit věkový průměr asi budu muset uštědřit jeden otcovský, výchovný pohlavek
Květen 30, 201510 r S těma **** tady máme veselo v Olomouci.. http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/321955/do-15-let-budete-nasi-otroci-kriceli-v-olomouci-arabove-kteri-napadli-stanek-s-petici.html
Květen 30, 201510 r Mě by spíš zajímalo, proč se se*ou k nám, když mají přece tolik peněz a mají tam všechno jak tvrdí.. Je to neuvěřitená blbost si je sem pustit.
Květen 30, 201510 r No jelikož je zde mezi námi tolik všelijakých lidí co si myslí že oni jsou slusni a že tady budou pracovat a žít spokojenym životem tak je v tom podporují a to zlé nevidí jelikož oni jsou chudaci a je třeba jim pomahat jak tem ciganum. A bohužel naši nejvyšší jim na to slyší a podporuje je.
Květen 30, 201510 r Proc lezou sem no protoze se tu budou mit dobre nebudou muset delat budou jen delat bordel a nicit nasi ceskou populaci. No radeji se nebudu rozcilovat. Jinqc parada v rachote uz 4,5 h za mnou uz jen 7,5 h a valim domu.
Květen 30, 201510 r Já mám dnes a zítra volno, ale jedu od pondělí pak zase 8 dní v kuse. Tož Patriku ať ti to v tý práci rychle uteče
Květen 30, 201510 r chlapi, jak vás tu tak čtu ... si nedokážu představit vaše reakce, když byste stáli na Horgoši (HU/SRB přechod) mezi samýma hordama Turků
Květen 30, 201510 r Koukám Báwo s F-kem, turek jak poleno EDIT: To já mám na Turecko hezké vzpomínky (turek letěl v transitu a zatáčka ho vynesla přímo do autobusu, no autobusák nelenil, otočil to na místě a s autobusem plném cestujících ten tranzit dohnal, předjel a zablokoval a čekalo se na policajty), byl jsem i u výslechu a turek neuměl ani slovo anglicky, nebo mu aspoň nebylo rozuměn, zajímalo by mě co tam do toho výslechu napsal Upraveno Květen 30, 201510 r od Galvi
Květen 30, 201510 r Galvi dikes uz jen 5 hodin Jo tak ten trandour vypada fakt pekne Ty už pudeš na pivo,no a mně to teprve začne.
Květen 30, 201510 r Na pivo Nejdu byl sem vcera a rano se mi pekne chujovo jak vstavalo tak jelo na kole pac sem radeji auto nepokousel
Květen 30, 201510 r Koukám Báwo s F-kem, turek jak poleno EDIT: To já mám na Turecko hezké vzpomínky (turek letěl v transitu a zatáčka ho vynesla přímo do autobusu, no autobusák nelenil, otočil to na místě a s autobusem plném cestujících ten tranzit dohnal, předjel a zablokoval a čekalo se na policajty), byl jsem i u výslechu a turek neuměl ani slovo anglicky, nebo mu aspoň nebylo rozuměn, zajímalo by mě co tam do toho výslechu napsal tak na Turecko možná, ale stát s něma v pěti souběžných řadách při 40°C na slunku, při absoutním nerespektování čehokoliv ... od té doby jsem též rasista
Květen 30, 201510 r No práce na kamionce je fakt pro dobrodruha bez závazků. Jezdíš po Evropě,ale nejvíc z toho vidíš akorát silnici,překladiště,trajekty,PB vařič,otvírák na konzervy atd. Pokud chceš vytřískat prachy,tak se musíš setsakramentsky otáčet. No a profesák (pokud ho nemáš ) to je taky pěkný ranec prachů. Profesák naštěstí mám asi budu muset uštědřit jeden otcovský, výchovný pohlavek Já čekám...
Květen 30, 201510 r Kluci, kdyby jste neznali pravidla rugby, tak tady je máte, pro ty kteří nemluví anglicky tam jdou ve videu zapnou i české titulky
Květen 30, 201510 r Caues chlapi tak co jak bylo pri sobote ? Ja uz valim spat zitra zas na sichtu dneska krasne az kdyz sem jel z prace rubec jak cip tak sem dojel durch ale takova kvetnova romantika
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.