Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Aspire; pokud to mas vyval to pryc misto de hodi

Ondra: si lakomec :p

Jinac misto tohi co rikaty na ty arabske kur*y nestaci ze doted tu srali cigosi na ktere jsme makali ted tu budou smrdet i arabske de*ky ? Hnus chce se mi s te nasi vlad blit ! A to musim jeste zitra v sobotu do prace zadelat na jedno cigance ! :\

Ps: pisu z mobilu na rychlo nehledte na chyby sem nasrany !

Editováno: , autor: filippatrik
Vloženo

:D  no co cigos nebo arab vsak je to tmave stejne a my s tim nic neudelame bo nemame baraky nekde v chranenem uzemi a tucne konto, tak se budem muset podridit a dal robit na ty jejich gule :(

Vloženo

Sere me to tlamy zasrane! Maj snad svou zemi a ti nasi parlamentni buzeranti achjo nrmam slov jak rikas vsak co to co zadelame za rok na dovolenou ci nas neni damr jim to na dovcu nebo obzivu. Pro kiho b jsme to delali snad ne pro sebe ! vsak at naprcaj dalsi ne ! Aaaaa moje nervy ! Prasarny !

Vloženo

No ja se zas musim pripravit na nejaky vyslap na hory co moja vymyslela bo jsme ted mesic bez dcery tak pry si vyjedem na hory a mi se vubec ale vubec nechce a to jeste brzo rano musim jit umyt auto bo ho mam cele posrane od tech krasnych holubu.

Vloženo

No jelikož je zde mezi námi tolik všelijakých lidí co si myslí že oni jsou slusni a že tady budou pracovat a žít spokojenym životem tak je v tom podporují a to zlé nevidí jelikož oni jsou chudaci a je třeba jim pomahat jak tem ciganum. A bohužel naši nejvyšší jim na to slyší a podporuje je.

Vloženo

Proc lezou sem no protoze se tu budou mit dobre nebudou muset delat budou jen delat bordel a nicit nasi ceskou populaci. No radeji se nebudu rozcilovat.

Jinqc parada v rachote uz 4,5 h za mnou uz jen 7,5 h a valim domu. :D

Vloženo (editace)

Koukám Báwo s F-kem, turek jak poleno  :kol-28:

EDIT: To já mám na Turecko hezké vzpomínky (turek letěl v transitu a zatáčka ho vynesla přímo do autobusu, no autobusák nelenil, otočil to na místě a s autobusem plném cestujících ten tranzit dohnal, předjel a zablokoval a čekalo se na policajty), byl jsem i u výslechu a turek neuměl ani slovo anglicky, nebo mu aspoň nebylo rozuměn, zajímalo by mě co tam do toho výslechu napsal   :D 

post-35598-0-25954700-1432982113_thumb.j

post-35598-0-15447400-1432982118_thumb.j

Editováno: , autor: Galvi
Vloženo

Koukám Báwo s F-kem, turek jak poleno  :kol-28:

EDIT: To já mám na Turecko hezké vzpomínky (turek letěl v transitu a zatáčka ho vynesla přímo do autobusu, no autobusák nelenil, otočil to na místě a s autobusem plném cestujících ten tranzit dohnal, předjel a zablokoval a čekalo se na policajty), byl jsem i u výslechu a turek neuměl ani slovo anglicky, nebo mu aspoň nebylo rozuměn, zajímalo by mě co tam do toho výslechu napsal   :D 

tak na Turecko možná, ale stát s něma v pěti souběžných řadách při 40°C na slunku, při absoutním nerespektování čehokoliv ... od té doby jsem též rasista :kol-46:

Vloženo

No práce na kamionce je fakt pro dobrodruha bez závazků.

Jezdíš po Evropě,ale nejvíc z toho vidíš akorát silnici,překladiště,trajekty,PB vařič,otvírák na konzervy atd.

Pokud chceš vytřískat prachy,tak se musíš setsakramentsky otáčet.

No a profesák (pokud ho nemáš ) to je taky pěkný ranec prachů.

Profesák naštěstí mám :) 

asi budu muset uštědřit jeden otcovský, výchovný pohlavek :kol-46::kol-28:

Já čekám...  :kol-46::D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...