ASPIRE Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Ja na slunko moc nesmim hned se spalim a po tele same vyrazky a to muzu byt namazany i treba 70 faktorem. Jojo na zahradce je moc fajn ale to pivo rychle tepla a proto je treby rychle pit. Vcera jsem nemohl jit na pivo bo jsem rano ridil a ted se mnou nikdo nechce jit bo by to pry s nima dopadlo spatne kdyz jdou se mnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Tat tak.čistokrevný běloch.Jsme na tom stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 No ale moje rodina pak nadava ze se mnou v lete nejde nic delat k mori me nedostanou a kdyz jdeme na koupak tak me pro jistotu tak vzdy namazou ze jsem namazan jak mazou tim lanolinem kdyz plavou pres lamanch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Dneska po práci pěkně kolo + leháro u vody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 máš velký rám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 (editace) Tak jsem vystrojil Fábinku na její poslední společnou cestu. Sedět po skoro roce v HTP je teda zážitek, ale to je tak všechno. Rapid mi zase naopak připadá jako pořádný aušus, když si vezmu interiér. Bude mi holka opravdu chybět. Slunce fuj : ) Editováno: 8. Červen 2015, autor: slapnahrabe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Po dnesku jsem definitivne jisty ze potrebuju kameru, nejet auto v protismeru tak jsem prinejmensim bez auta. Kokotǔ bych zbiral papiry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Slapnahrabe: šla do bazaru? Jozzi: Za prvé Všechno nejlepší Za druhé co ten Truecam?Videa si viděl ne?Případně pošlu link na další A za třetí tady mám ten hřbitov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 (editace) Posli mi odkaz kaj jsi ji kupoval bo mi uz ruply nervy Jo a dekuju Editováno: 8. Červen 2015, autor: jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 No ale moje rodina pak nadava ze se mnou v lete nejde nic delat k mori me nedostanou a kdyz jdeme na koupak tak me pro jistotu tak vzdy namazou ze jsem namazan jak mazou tim lanolinem kdyz plavou pres lamanch A co kdyby jsi skusil neoprenový oblek. Je elegantní,přiléhavý,není v něm zima a chrání proti UV záření lépe než kdejaký krém. Vypadal bys jako James Blond. Má jedinou nevýhodu - nesmíš v něm prdět,poněvadž by ses pak neponořil. 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 :D Jozzi: od doby co vynalezli peníze nemusíme děkovat Koupil jsem jí v Alfě Dokonce se dívám že ještě slevnili https://www.alfa.cz/product.php?eid=1051400060000002LVB&Search=truecam+A3&SearchType=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Jozzi taky všechno nejlepší, jsem nevěděl, že si Medard Ondro: Dobře ty! Jen tak pokračuj dál, těch potvor je všude moc Karlos: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Snažím se :D Neopič se po mě :D Merarde jak oslavuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Jsem , a jen bych rad pripomenul ze dneska prselo tak pres 40dnu to nema cenu myt auto Valim do Alfy zeby na me mestkaci vynucovali prednost tak ze musim jet pres ostrivek do protismeru, to uz je kurwa moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Val val val a už sa nevracaj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Galvi a za toto mě pochválíš? Foto po cestě přes republiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Komus sebral oktavku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Rodičům? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 No fuj Kudy si proboha jel? Ja pojedu ve Středu přes republiku, ale asi zkusim risknout D1 a nezustat někde v koloně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Dálnice D1 udělala svoje Pracovně jedeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Jo bohužel Tož to abych jel pomalu a neměl tak to auto zajebané, to by jen tak na dešti už neslezlo asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Oó ty vlastně auto umýváš jen před srazem a to ještě možná Chápu,do 20tého je daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Jake myti ? Protentokrat to nabeton nestiham rano robim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Ondro 20.6. na sraze bohužel nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Ale budeš muset mladej Komu máme objet auto klíčem aby tě pustil? 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.