jozzi Vloženo 13. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Jsou , v Tesine beru za 90 Jinsk dneska to vidim takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Fuj ostravar, si vecer zajdu na Radka, ale bohuzel jen na par bo rano musim ridit auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 To si se rozjel a hned zastavil ? Se prave ani nedivam na spotrebu hlavne tu okamzitou bo pak jezdim jako snek. A v aute uz jsou dva kousky a akorat ten jedenu tu plechovku bych chtel dat k motoru akorat nevim kde to nasava vzduch. Já jsem to dával k pylovému filtru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 No ale tam se to snad nevleze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Syncy,nechcete někdo kotě? Daruji 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Je to je krasneee. No byt tu moje dcera tak uz jedem pro neho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Michale,fakt ho nebudete chtít? :)Třeba jí to dejte za vízo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Ondro to nejde uz mam tri morcata jednu zelvu a sneka a dalsi svire by me polozilo. A nejhorsi je potom ty zvirata nekomu dat na hlidani kdyz jedem na dovolenou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 To je škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Jo a co tě nezabije to tě posílí 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Kurec dneska je to na chcipnuti. Teplomer ukazuje 35 ve stínu no pěkné. A za 3h v praci budu se potit v monterkách tož při sobotě neznám lepší plán. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 (editace) Nechtěl bych já se jdu k večeru kouknout do parku na slavnosti https://www.mesto-bohumin.cz/cz/zpravodajstvi/aktuality/17932-uz-se-vali-mestske-slavnosti-a-oslavy-130-let-zdb-dratovna.html EDIT: nechce se tam někdo za mnou stavit? Editováno: 13. Červen 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Teda Patriku dnes nezavidim by me to zabilo. Ondro nemuzu jsem domluven s brachou na par kousku uz jsem s nim dlouho nebyl. A pristi tyden tu mame zase my oslavy, ale vubec nejsem nadsen bo zas nebude kde parkovat a nebudu moct vyjet nekam autem pokud nebudu muset. Jinak tak u nas probiha venceni drave zvere 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Já byl právě pouštět draka, takže paráda Ideální počasí, fouká větřík.. Nestěžujte si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Draka mam vzdy rano po pivu Tu u nas vubec nefouka a vedro jak .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Jo tak takového draka jsem nemyslel A Ondro pěkná kočka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Jo tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Jirka by to kotě nechtěl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Jirka by ho bral, ale bohužel bydlí s alergikem na kočky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Kašli na alergika,důležité je aby to tobě vyhovovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Nechtěl bych já se jdu k večeru kouknout do parku na slavnosti https://www.mesto-bohumin.cz/cz/zpravodajstvi/aktuality/17932-uz-se-vali-mestske-slavnosti-a-oslavy-130-let-zdb-dratovna.html EDIT: nechce se tam někdo za mnou stavit? S tím vstupným to trochu přepískli. My jsme byli dnes na kalichu na hasičských závodech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 (editace) A ja byl dnes na Editováno: 14. Červen 2015, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 S tím vstupným to trochu přepískli. My jsme byli dnes na kalichu na hasičských závodech A jak? Vlezné bylo pro dospělého 80 a pro dítě 20,což se podle mě ještě dalo Jinak bylo to fajn a foto dodám ráno Právě jsem dorazil domů. A byl jsem 2x zdarma (ani nevím jak se mi to povedlo) na řetízkáču hned vedle pódia :D Poprvé jsem si tam sedl abych pojedl langoš a fajně viděl a najednou se to rozjelo No a podruhé jsem se tam přifařil a prošlo mi to :D A pak jsem zjistil že se tam platí 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Hoši kurde :D Já odcházím z parku a říkám si že proč jeli 2x hasiči a houkali a ono toto :D Asi od toho 10ti min. ohňostroje chytly plasty hned za parkem kde byla ta akce :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Hoši kurde :D Já odcházím z parku a říkám si že proč jeli 2x hasiči a houkali a ono toto :D Asi od toho 10ti min. ohňostroje chytly plasty hned za parkem kde byla ta akce :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.