Galvi Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Ondro, prozraď, že budeš spiderman ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 nene, to bude Falco - rychlodrak ... ikdyž to asi Ondra vlastně asi nebude znát ... ono když běžel Nekonečný příběh, to Ondra ještě táhal kačera po dvoře 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Galvi: I ty Brute? Malta: Co tím chceš říct? Ale přecejen tady musí být někdo kdo tady sníží věkový průměr že? Komu tady táhne pomalu ale jistě na 50? Ty vlastně jedeš 5té gumy 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Ja slysel ze bude delat sisla pro milku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 no nevím, říkáš to jako kdyby jsi jel teprve první gumy a ono už jsi taky začal třetí sadu , tak zase nejsem na tom tak špatně v porovnání s tebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Zas ti daj nejake poradnej autak a budou po tobe rvat ze ti to zere vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Ondro tak co leze to s tebe jak s chlupate deky. Te vyhodily za velkou spotrebu ? A jdes zpet k geisu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 (editace) Michale nic Mám "nové" auto Už jsem počmáraný Dachcer a né to stěhování no nevím, říkáš to jako kdyby jsi jel teprve první gumy a ono už jsi taky začal třetí sadu , tak zase nejsem na tom tak špatně v porovnání s tebou Kamaráde já dojíždím 2hé gumy takže EDIT. ano sorry-Dachser Editováno: 18. Červen 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 A né náhodou Dachser ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Jo tak to jo. Ale dostat to z tebe to je des. Jinak nevim zda mam prijet v sobotu jelikoz u nas jsou ty trideni slavnosti a co jsem dnes zjistil ze tu zavrou plno cest v mem okoli a nebude kde parkovat. A pokud odjedu v tu sobotu tak jak prijedu tak uz nezaparkuji nejmene tak dva kilaky od baraku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Ondra co ti dali za káru ? Si musel být teda hodný a vzorný pracovník 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Aspire to projednou zvládneš jinak si tam můžeš dát výstražný trojúhelníček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 U nas je svatek tri bratri tak nesejckuj [emoji14] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Michale nic Mám "nové" auto Už jsem počmáraný Dachcer a né to stěhování Kamaráde já dojíždím 2hé gumy takže to jsi fakt takové mléko a ještě ti není ani dvacet ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Tak jasne prijedu ,ale když si představím to parkování tu v Havru tak se mi moc nechce. Ale zatim jsem byl od roku 2013 na všech srazech tak ten taky nevynechám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Ondra co ti dali za káru ? Si musel být teda hodný a vzorný pracovník Poslušný synek od polských hranic to jsi fakt takové mléko a ještě ti není ani dvacet ? Říkám že je dojíždím Ale ještě 12 dní s nima musím vystačit Takže už mají cca 1,6mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Hold je to ještě cucák a kape mu mlíko od brady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Dík Jó a dneska jsem se dozvěděl že mám zákaz vstupu na Geis 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 co si delal ze ti zakazali ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 No chytl jsem se tam s dispečerem a s jedním čurákem co jím velí A když mi někdo tvrdí že dlužím palety které přitom jsem normálně vrátil... Tak jsem řekl co si myslím a šéfce dnes u výplaty taky jsem řekl svůj názor a bylo Takže asi dneska neusnu bo mám zákaz :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 aby si brzo nedojezdil v nakladaku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Víš kolik je firem na rozvoz? :D Max. okusím konkurenci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Tak to je fakt. Ridicu je malo. Ale az se te budou ptat u noveho dopravce proc si odesel tak by me zajimalo co bys jim rekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Že to byli kurvy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 :D tak to bych chtel osobne slyset jak to rikas :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.