Červen 21, 201510 r Autor Vsak uz je zaslouzeny deda a ma se cim chlubit Ondro videl jsem prave fotky a cumel jsem ze i z prahe neni pro nekoho problem dojet , maj muj rešpekt a uctu
Červen 21, 201510 r To jsou mi lidi.. Takové škody Přiznejte se kdo to tak z toho srazu letěl? http://www.novinky.cz/krimi/372936-ridic-v-rychlosti-vyletl-s-fabii-do-pole-a-skoncil-na-strese-od-nehody-utekl.html
Červen 21, 201510 r Ondro pekna fotka. Jsem tama dnes kde byla ta havarka jel kolem 13 hod a uz tam nic nebylo.
Červen 21, 201510 r Si do tech darkovicek musim zajet udelat nejakou tu fotku s tankem. Bo to fakt nema chybu.
Červen 21, 201510 r Taky bych tam chtěl někdy zajet, Hromča s tankem ještě taky nebyla nikdy vyfocená A jinak hlasy stále můžu dávat, ale skoro tu nebývám, tak je nestačím rozházet
Červen 21, 201510 r Jsem dnes sedel hodinu na parkovisti v Avionu a ty zenske jak parkuji to je tak dodelani autoskoly na parkovani by me zajimalo kde byly jak se to ucili.
Červen 21, 201510 r Mě vždy zaujme ten zvuk minimálně 4 000 otáček motoru a posun krokem. Si říkám, kdyby se teď tak třeba něčeho lekla a tu spojku pustila ... Jo a obouchané dveře, tohle se pohlavím moc neřídí. Pravidelně čekávám tak hodinku, hodinku a půl na parkovišti u obchoďáku, protože tam na ty davy nemám nervy a kolikrát se nestačím té bezohlednosti a drzosti divit. Jednou mi do dveří bouchl chlap, co zaparkoval vedle a odkráčel jakože nic. Přitom viděl, že v tom autě sedím.
Červen 21, 201510 r Autor Neco podobneho se stalo i mne, pamatku mam do dneska, zavolal jydm ohranku, a ta to vyresila za me... Odesla, fuj teda obesla mu auto z hrebikem az na zaklad Upraveno Červen 21, 201510 r od jozzi
Červen 21, 201510 r Taky to musim pozorovat bo nakupy ja nedelam tak vetsinou sedim a cekam. A dnes me tam jedna dostala prijela BMW a zastavila a moc se ji to nezdalo ze stoji dobre tak popjela do predu a dala zpatecku a zastavila ze mela caru asi tak 30 cm pod autem otevrela dvere podivala se a rekala te sve spolujezdkyni to je dobre a sly nakupovat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.