filippatrik Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Bohužel nenaděláš nic no... Ale auto v takové kombinaci a které máš doma půl roku twl.... To nasere no. Bohužel jak říká Korni ještě jsou to furt jen plechy kdyby šel někdo kolem a přistříplo ho to bylo by to horší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Škoda že jsem nemohl na sraz, tam by jste ho viděli v plné kráse. Teď je tak max nasračky :-D co už ... já jsem optimista :-) dobře už bylo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 (editace) dobře děláš, nejde o život jde o h...o Editováno: 23. Červen 2015, autor: Voice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Ale když máš k tomu auto citový vztah Korni už víš něco víc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Tak to je teda maras mě by asi odvezli být tam moje auto jinak co Hnujdej? Ono nemysli si já jezdil i s 1.6 GDI nebo jak to označujou a nic moc teda když se to plně naloží tak v Alpách je to proti VW "dýzlu" chudák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 zas nějaký chytrák co porovnává naftu s turbem a atmosféru benzín...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Mno vím to že ho odstrojují ve čtvrtek dojede podruhé likvidátorka, do 14 dnů bude opraveno. Mno mám Hjondé i30 v 1.4 a je to masakr. pánové víc to nejede než jede, přeposilované řízení, vrzající interiér, nemluví to ani česky, nejtvrdší opěrka lokte na světě, měkké to je nehorázně. Pochválím velké zrcátka mno a boční vedení pro někoho výhodou pro můj vzrůst teda děs běs. Nejspíše v pátek vrátím a radějí budu jezdit služební O3. Snažil jsem se v tom najit něco pozitivnějšího ale nedá se no .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 jako kdybys psal o 1,4 16v fabii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Něco proti fábii 1.4 16v? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 nic jenom že ten motor je stejně zdechlý jako u toho korejca..... taky s ním musím bohužel jezdit, ale už se těším až se ho jednou zbavím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Náhodou já jsem spokojen a to mám 55kw Ale je pravda že tady tahle moje jede líp než ty ostatní v kterých jsem jezdil A LiborTDI a jeden další kluk co jí mají v naftě uznali že to jede dobře Že jsem se držel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 No jo, ale zaháknutý na tažném laně 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 zas nějaký chytrák co porovnává naftu s turbem a atmosféru benzín...... Nejsem chytrák jen tvrdím že na skoro 100kW auto to prostě nejede a interiér horší jak ve Fabii jako kdybys psal o 1,4 16v fabii Jenže ta nemá skoro 100kW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 Já tvrdím že GDI s 99kW nejede na atmosféru vůbec špatně, a jede rozhodně líp než 1,6 atmosféra od koncernu. Nevím s čím ty to auto srovnávaš. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Já odpovídal na i30 , 1,4 co psal Korni. Tak mi tu nepodsouvej GDI se 99 kW, já srovnávám 1,4 s 1,4 73 kW (99 koní) ...i 30 1,4 nepleť si kilovaty a koně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 A jejej uz se to tu zacina pomalu menit na tema o motorech Jako by jich tu nebylo malo tech temat. Co furt resite motory vsak vas vsechny odvezou z bodu A do bodu B . 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 Serte na motory Pojďte raději řešit počasí 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 Tak tak pocasi je vecne tema jako ty jejich motory Jsem zvedav jak to vyjde na vikend bo rodinka urcite naplanuje zase nejaky vylet. Ale dnes bude urcite krasne azuro. Co planujete vy na vikend ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 nic jenom že ten motor je stejně zdechlý jako u toho korejca..... taky s ním musím bohužel jezdit, ale už se těším až se ho jednou zbavím Co sis kupil to maš [emoji14] by sis kupil htp jak poradni chlapi tak bys jezdil jak king, akorat ze bys potreboval prikupit vajca na zadni plato aby to melo šmrnc 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 Tak tak pocasi je vecne tema jako ty jejich motory Jsem zvedav jak to vyjde na vikend bo rodinka urcite naplanuje zase nejaky vylet. Ale dnes bude urcite krasne azuro. Co planujete vy na vikend ? Odpocinout si, vidim to na pivko z thanem ale moje si nabeton neco vymysli takze je to zbytecne neco planovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 No ja mam taky v planu nejake sve veci , ale zitra se vrati po mesici dcera tak verim ze jsou schopne neco vymyslet nejaky vylet , ale akorat zas reknou at to vymyslim ja kam pojedem. Jinak doufam ze pivo stihnu tak i tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 Já tvrdím že GDI s 99kW nejede na atmosféru vůbec špatně, a jede rozhodně líp než 1,6 atmosféra od koncernu. Nevím s čím ty to auto srovnávaš. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Já odpovídal na i30 , 1,4 co psal Korni. Tak mi tu nepodsouvej GDI se 99 kW, já srovnávám 1,4 s 1,4 73 kW (99 koní) ...i 30 1,4 nepleť si kilovaty a koně Já si nic nepletu ale reaguji na tvou nemístnou poznámku k mému poznatku že 1.6 GDI nejede tak se nauč číst... Plně naložený Ceed v kombajnu prostě vůbec nejel a to mi nikdo nevymluví. Vím že nafta a benal je něco jiného ale nabídlo se mi srovnání tak jsem se vyjádřil. Srovnání bylo mezi Ceed a mastodontem Outlander. Tečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 plán na víkend? Povezu vnoučka zpět do Plzně po týdenních prázdninách u nás, takže zase nějakých 660 kiláků na otočku ... holt musím trénovat na Bulharsko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 Můj plán na víkend jsou dvanáctky denní takže strašná nuda a při tom mém štěstí bude určitě nádherné počasí. Tak doufám, že někdo bude vejletovat za mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 No ja bych vejletoval ale nejak me nenapada kde. Brrr vubec ti nezavidim byt o vikendu v rachote, ale zas alespoň budou prachy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.