Červen 28, 201510 r Kurec tu si všici uživaji a ja o vikendu v rachotě Aspire, Galvi, Ondra super sraz v celku závist mít čas jsem tam... konečně jsem se po pracovním víkendu dostal k ntb, babě a pivu Karlos: mě to teprve čeká ale koukám že nucené práce byly ideální
Červen 29, 201510 r Byla to dřina,bo takových divoženek jsem měl plný bus. Jinak super,slunce,ženy,víno,ořechovka,pivo,zpěv ...
Červen 29, 201510 r Byla to dřina,bo takových divoženek jsem měl plný bus. Jinak super,slunce,ženy,víno,ořechovka,pivo,zpěv ... dyť říkám, totální nasazení
Červen 29, 201510 r Karlos krasne fotky . Patriku jsme se tam domlouvali ze dame jeste jeden pokec o prazdninach a to nahore nad jizbou na te vyhlidce. Ale jeste se nevi kdy, jelikoz nikdo nevi jak vy ostatni robite o vikendech a jak budou mit vsichni dovolenou. Tak jsme se domluvili ze to zas treba oznamime par dnu predem a kolik nas prijede tolik nas bude i kdyby zas jenom v par lidech i tak jsme tam krasne pokecali. A jelikoz tam asi nebude velke parkoviste tak to bude i vyhovovat. Jen je treba aby vyslo pocasi a nekdo navrhl datum A oficialni bude az v zari urcite.
Červen 30, 201510 r Fuj, neznasam mrtve uhly v spatnom :/ rano pri vybocovani z pripojovacieho pruhu som skoro stiahol sebou Kiu...nastastie HTP po pridani dokazalo na par cm popri jeho prednom narazniku preficat dopredu (bolo to na 50-tke)...mne by sa zadny novy zisiel, ale riskovat nebudem -- Z mobilu Upraveno Červen 30, 201510 r od wirer
Červen 30, 201510 r Kura člověk tu chvíli není a hnedka takové novinky na něj vybalí Karlosi koupačku v moři závidím. Já si musím ještě chvíli počkat ale už se těším na prodloužený víkend Otázka do placu: Co budete dělat se 3 dny volna?
Červen 30, 201510 r .....Ale musim rict ze oba co jsou na fotce jsou silnicni pirati :D No počkej, mám všechno na kameře, sice z posledního místa, protože jste leteli jak blázni , ale mám to, pak jak se vrátím asi v pondělí do Ovy pro auto, tak hned to z kamery vydoluji.. Aspoň všichni uvidí, kdo je tady pirát a mě s Rambem ze začátku ujížděl
Červen 30, 201510 r Bullets: Já to mám jednoduché, v sobotu su v práci, v neděli su taky v práci a aby mi to nebylo líto, tak v pondělí taky
Červen 30, 201510 r No já nevím kolikáté přesně a s FB zatím moc kamarad nejsem, tak jsem jen viděl, že ma narozky ale aby mi to napsalo kolikaté, to už neumím.. tak snad jsem se s tím věkem trefil
Červen 30, 201510 r Nás čekají o víkendu snad podobné výhledy Upraveno Červen 30, 201510 r od Bullets
Červen 30, 201510 r Aspire: ok teda na vyhlidce se vleze i aut tolik co do slezské odskoušeno dá se tam vjet do toho areálu hospody na travicku Jinac dovolenkuju od nedele 14 dnu, ale pak ještě 14dnu v kuse makam páč máme odstávku takže já budu ready začátkem sprna. Teď se ještě doma seru s matičinim Fiatem...pekelný stroj, nejraději bych to odvezl do milaty ! Pak ja se vrátím z dovolenkování by jsme mohli nahodit nějakou tu anketu na ty trička, ať vím z hruba barvu velikosti a počet trik, ať se mám pak při objednávání opřít.
Červen 30, 201510 r Bullets: Co to je kde to je? Slovensko? Patrik a co plánuješ, k móřu? Upraveno Červen 30, 201510 r od Galvi
Červen 30, 201510 r Galvi: Jo jo Tatry máme moc rádi letos jedeme v létě ne na podzim jako každý rok, takže si asi užijeme tepla a sluníčka většinou máme zataženo a kolem 0
Červen 30, 201510 r No počkej, mám všechno na kameře, sice z posledního místa, protože jste leteli jak blázni , ale mám to, pak jak se vrátím asi v pondělí do Ovy pro auto, tak hned to z kamery vydoluji.. Aspoň všichni uvidí, kdo je tady pirát a mě s Rambem ze začátku ujížděl No vsak jsem se bal tak proto jsem ujizdel Si tak jedu na pohodu domu pred jizdim jedno auto a z niceho nic se za mnou vyriti dve modre fabie tak jsem se lekl a slapl na to Ale Ondra je vetsi pirat bo jet tam kde je radar a jeste k tomu mu to pise at zpomali na 50 jede 100 to uz bylo nad moje sily Jinak Ondro vse nej k Tvym narozkam.
Červen 30, 201510 r My máme letos v plánu termály v Hungarii. Ještě nevíme které. to bude těžko vybírat, když je jich tam tolik ... osobně mám vyzkoušené ty nejvzdálenější, Harkány a Hajduszobozslo, jedny u HR hranic a druhé u UA hranic, obojí spokojenost ... ale to bude asi u všech
Červen 30, 201510 r No počkej, mám všechno na kameře, sice z posledního místa, protože jste leteli jak blázni , ale mám to, pak jak se vrátím asi v pondělí do Ovy pro auto, tak hned to z kamery vydoluji.. Aspoň všichni uvidí, kdo je tady pirát a mě s Rambem ze začátku ujížděl No tak to jsem zvědav co kamera viděla Ty budeš ale bohatej a jedna pikoška štěně má dneska narozky tak psst :D nemyslíš tím Sněhurčiného Rejpala ? Hele Já už mu přál... k 15-tým narozeninám, myslím, že jsem se moc nesekl Četl jsem no že dík patnácté ... a že prý už dojíždí druhé gumy A kolikáté jedeš ty?Ty HaŤaPko No vsak jsem se bal tak proto jsem ujizdel Si tak jedu na pohodu domu pred jizdim jedno auto a z niceho nic se za mnou vyriti dve modre fabie tak jsem se lekl a slapl na to Ale Ondra je vetsi pirat bo jet tam kde je radar a jeste k tomu mu to pise at zpomali na 50 jede 100 to uz bylo nad moje sily Jinak Ondro vse nej k Tvym narozkam. Díky Jo a tomu co si psal o pár řádků hore tak to ty si začal
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.