Červen 30, 201510 r to bude těžko vybírat, když je jich tam tolik ... osobně mám vyzkoušené ty nejvzdálenější, Harkány a Hajduszobozslo, jedny u HR hranic a druhé u UA hranic, obojí spokojenost ... ale to bude asi u všech No je to masakr se tím probrat,vypadá to že mamina vybrala Zalakaros. Poradil jí to kolega z práce,a byl prý nadšený.Takže se uvidí. Je to někde pod Balatonem. Upraveno Červen 30, 201510 r od Karlos 61
Červen 30, 201510 r a kdy tam plánujete? Bude to ještě na zastávku u Balatonu, nebo to bude jak v Pupendu, Balaton zahalen podzimní mlhou
Červen 30, 201510 r Tak včera u nás lehl další http://www.novinky.cz/krimi/373744-motorkar-v-zatacce-narazil-do-svodidel-v-nemocnici-zemrel.html
Červen 30, 201510 r Galvi: jj 14dnů moře :D už se vidím moře, pivo, slivovička, grilování a milování Sněhurčin rejpal :D :D Upraveno Červen 30, 201510 r od filippatrik
Červenec 1, 201510 r Ja možná jak budu mít volný týden se sbalím, a zajedu si někde k vodě, možná italie mě láká, ale nevím, jak mi vyjde čas... Udělám si takový last minute, ale jen s vlastní dopravou a dle vlastního harmonogramu
Červenec 1, 201510 r Směju se ti chtěl bych vidět jak to budeš drhnout dolů Nemáš v pravo prasklé okno na poslední fotce? Nebo je to nějaký odlesk či šmouha? Upraveno Červenec 1, 201510 r od filippatrik
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.