Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Jo jinak nebyl dneska Denis (teda pokud to čte :D ) v cca 12hod. v Brantále? :) Myslím že jel proti mě ;)

jj, byl to on , ale nepíše se v Bruntále, ale Bruntáli. Skloňuje se podle vzoru prdel.

Jj tohle znám ;):D V Bruntáli->V prdeli :D

Četl jsem na fb :( Je jí škoda prodávat

Tak co,sedí to na Vás?  :kol-28: :D 

Něco o mě :D

Modrá

Modrá barva, zejména tmavá, znamená stabilitu a jistotu, takže majitel takového auta bude nejspíš spolehlivým člověkem. Také tento člověk údajně radši splyne z davem, než aby ostentativně stál stranou a byl středem pozornosti. Je to dříč, je organizovaný a umí naslouchat. A pokud jezdí autem světle modré barvy, je pozorný a loajální.

Typické profese: Chirurg, zdravotní sestra, porodní asistentka, terapeut

http://www.autoforum.cz/zajimavosti/co-o-vas-rika-barva-vaseho-auta-odstin-prozradi-mnohe/

EDIT: Kašlu na to,budu porodní asistent  :smich: 

Upraveno od Ondra16V

Bych radeji gynekolog nez u porodu se na to divat :D

Jelikoz uz mam nekolik barev u aut za sebou tak asi budu delat vse :D

Řiď se Roomem :D 

Bílá

Jak stojí i výše, ti, co zvolí bílou barvu, jsou posedlí čistotou. Mají o sobě často vysoké mínění, vyžadují řád a přesnou organizaci a jsou důvěryhodní. Nezřídka pracují ve vyšším managementu a jsou energičtí, ale po designové stránce vyznávají minimalismus. Bílá také údajně může ukazovat, že k posedlostem daného člověka patří produkty firmy Apple.

Typické profese: Architekt, plánovač, projektant

No ale tu barvu jsem vybral jelikoz jsem ji na aute jeste nemel tak nevim zda to plati. Ale podle toho to tak sedi na 75%.

"ale po designové stránce vyznávají minimalismus"

Typický majitel Roomsteru :D :D 

:D no ale ten posudek tak sedi na cloveka ktery dela reditele a jezdi passatem.

Já měl vždy variantu +/- stříbrnou takže tak a docela to sedí :D povolání není taky až tak vedle :D

Si veterinář jo? :kol-28:  :D

Spíš k architektovi jsem myslel :D ale je fakt že barvu jsem si nevybíral nikdy vždycky to nějak přišlo :D

Farba bu mozno sedela, povolanie nie. Aj ked i ja sa obcas sprtam v malych "otvoroch" :D

--

Z mobilu

Tak se tu lidi mějte. Já mám Taze nachystaného za chvíli valim na pivko a ráno vyrážíme. :)

Tak ať si tu dovču pořádně užiješ  :kol-28:

a kam vyrážíš k moři?

14 dnů (Hvar a Živogošče Chorvatsko) :kol-31:

Ha to se nekdo ma. Uz bych taky nejradeji dovolenkoval. I kdyz jak je ted ty vedra se mi ani nechce vyjit nekam ven. Vcera jsem si zasel k veceru na par pivek a clovek to musel do sebe lit jak prokoply bo to hned teplalo.

Patriku tak stastnou cestu. :scooter:

jj, šťastnou cestu a užijte si to tam ... já ještě od zítřka za tři týdny, takže ještě musím vydržet, ale už se těším jak malý kluk :kol-28: , bo už to volno potřebujem, meleme z posledního

"Dobro došli na Jadran."

Přeji krásné počasí a šťastný návrat.

Díky chlapi :) zrovna idu spát po 3 pivech a 2 fofolach :) a rano fičime, po navratu dodám i fotky.

Čaues :kol-135:

kol11  Jak je u vas ?

post-51417-0-12078200-1436104575_thumb.p

post-51417-0-55329000-1436104575_thumb.j

customscreen.gif

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.