Ondra16V Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Jo jinak nebyl dneska Denis (teda pokud to čte ) v cca 12hod. v Brantále? Myslím že jel proti mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 jj, byl to on , ale nepíše se v Bruntále, ale Bruntáli. Skloňuje se podle vzoru prdel. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Jj tohle znám V Bruntáli->V prdeli 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 http://auto.bazos.cz/inzerat/49506343/Skoda-Fabia-RS.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 Četl jsem na fb Je jí škoda prodávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 (editace) Tak co,sedí to na Vás? Něco o mě Modrá Modrá barva, zejména tmavá, znamená stabilitu a jistotu, takže majitel takového auta bude nejspíš spolehlivým člověkem. Také tento člověk údajně radši splyne z davem, než aby ostentativně stál stranou a byl středem pozornosti. Je to dříč, je organizovaný a umí naslouchat. A pokud jezdí autem světle modré barvy, je pozorný a loajální. Typické profese: Chirurg, zdravotní sestra, porodní asistentka, terapeut http://www.autoforum.cz/zajimavosti/co-o-vas-rika-barva-vaseho-auta-odstin-prozradi-mnohe/ EDIT: Kašlu na to,budu porodní asistent Editováno: 2. Červenec 2015, autor: Ondra16V 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 Bych radeji gynekolog nez u porodu se na to divat Jelikoz uz mam nekolik barev u aut za sebou tak asi budu delat vse 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 Řiď se Roomem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 BíláJak stojí i výše, ti, co zvolí bílou barvu, jsou posedlí čistotou. Mají o sobě často vysoké mínění, vyžadují řád a přesnou organizaci a jsou důvěryhodní. Nezřídka pracují ve vyšším managementu a jsou energičtí, ale po designové stránce vyznávají minimalismus. Bílá také údajně může ukazovat, že k posedlostem daného člověka patří produkty firmy Apple. Typické profese: Architekt, plánovač, projektant No ale tu barvu jsem vybral jelikoz jsem ji na aute jeste nemel tak nevim zda to plati. Ale podle toho to tak sedi na 75%. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 "ale po designové stránce vyznávají minimalismus" Typický majitel Roomsteru :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 no ale ten posudek tak sedi na cloveka ktery dela reditele a jezdi passatem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 Já měl vždy variantu +/- stříbrnou takže tak a docela to sedí povolání není taky až tak vedle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 Si veterinář jo? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 Spíš k architektovi jsem myslel ale je fakt že barvu jsem si nevybíral nikdy vždycky to nějak přišlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 Farba bu mozno sedela, povolanie nie. Aj ked i ja sa obcas sprtam v malych "otvoroch" -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 Tak se tu lidi mějte. Já mám Taze nachystaného za chvíli valim na pivko a ráno vyrážíme. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 a kam vyrážíš k moři? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 Tak ať si tu dovču pořádně užiješ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 a kam vyrážíš k moři? 14 dnů (Hvar a Živogošče Chorvatsko) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 Ha to se nekdo ma. Uz bych taky nejradeji dovolenkoval. I kdyz jak je ted ty vedra se mi ani nechce vyjit nekam ven. Vcera jsem si zasel k veceru na par pivek a clovek to musel do sebe lit jak prokoply bo to hned teplalo. Patriku tak stastnou cestu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 jj, šťastnou cestu a užijte si to tam ... já ještě od zítřka za tři týdny, takže ještě musím vydržet, ale už se těším jak malý kluk , bo už to volno potřebujem, meleme z posledního 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 "Dobro došli na Jadran." Přeji krásné počasí a šťastný návrat. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 Díky chlapi zrovna idu spát po 3 pivech a 2 fofolach a rano fičime, po navratu dodám i fotky. Čaues 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Jak je u vas ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.