ASPIRE Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 no prave ale na druhou stranu kdyz je ti prace konickem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Když jsme u té práce, tak už mi skončila pauza a musím jit zase něco dělat, tak zatim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 tak šup šup A ja uz za chvili do hajan. zitra posledni a pak 9 dni volna ohh uz se tesim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Políj se Coca-Colou U Vas neni Coca -Cola . U Vas je kofola . V polsku je Coca - cola . Doporučuji ji k žezavých šroub . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Kluci kdo už má? Ja eště mám win 98 . Rikam pravdu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Stahuje alebo co to robi. Idem spat... Inac k win 95 ci 98 mam origo instalacne cd niekde -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 31. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2015 Já to mám ty desítky a stalo se mi, že mi přestal po te reinstalaci jet úplně zvuk na ntb...musím to nějak pořešit zatím jsem nic moc nikde nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 31. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2015 Skodovecka. Zaujala ma ta nalepka A 7777 -- Z mobilu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 31. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2015 Wirer: super fotka, ta škodovka vypadá zajímavě A sedmiček tam máš zatím málo, počkej až tam bude i ta první a pak machruj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 31. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2015 To ked som isiel z obeda, sadnem do auta a sa mi to zapacilo. Pri foteni mi najprv prebehol roomster, tak som musel fotit este raz... A moja dnes prva jazda oficialne...piratka ciest -- Z mobilu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 Tak jsem včera po 3 letech usedl na kolo a zajelo se na makrely do PL 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 No my jsme taky neleželi na pupku,a v tom ideálním počasí pro cyklistiku jsme vyrazili na Petrovickou kotlinu za motocrossem. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 No my dnes byli na bobech a bylo fajn Ondro kaj delaji take fesne makrely ? Karlos krasna selfie 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 Jedeš z Bohumína přes PL jak je tam ten maxi přejezd s kolejama A před cedulí Šilheřovice odbočíš doprava a asi po 100m je to vpravo mají tam otevřeno v pátek,sobotu a neděli Ty boby jsou luxusní Není to v Petříkově? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 Kluci štvete mě, ale vážně , já ted končím v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 (editace) Ale kaj. My jezdime ke gorolum do Jablunkova. Jirko my te stvem a cim ? Vsak vikendy jsou od toho ze se nerobi a kdyz mas jeste k tomu dovolenou tak neni co resit jen si uzivat . Editováno: 2. Srpen 2015, autor: ASPIRE 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 Ondro posli GPS data bo ja to tam neznam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 No však počkej, zítra poslední pracovní den a pak budu mít dovolenku (pár týdnu) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 no ja ted tyden pak zas do rachoty na tyden a pak zas tyden volna Uz vis kaj jedes dovolenkovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 Nevím Nebyl vůbec čas něco vymýšlet, ale někam určitě vypadnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 Ondro posli GPS data bo ja to tam neznam. http://www.kaste.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 Jsem chtel GPS na tu makrelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 Jsem se dival ted na ty boby v tom Petrikove a musim rict ze ten Jablunkov je 100x lepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 Mosty jsou fajn jinak Ondro 18 kiláků není nic moc na takového sportovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 (editace) Aspire- no bez volantu bych dolu nejel,vždyť nemůžeš řezat zákruty. a neměli tu káru bílou,ta žlutá ti nejde k pleti. Editováno: 3. Srpen 2015, autor: Karlos 61 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.