jozzi Vloženo 28. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 Zas kouka po babach 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 Ondro kaj prijedu. Klidne SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 Tak mám na drátě přes fb Patrika a je to domluveno že v 14:00 sraz v Ově před Kaufem na staré Karolíně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 Hej a nebude lepsi treba ta vyhlidka v sedliště ? No dobra se domluvte a pak dejte vedet prijedu na 1000%. Ale bral bych tqm kde se da sednout a dat fofola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 Hlavne pak GPS bo vubec nevim kde se chcete potkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 Týjo to mě nenapadlo Michale Jen nevím jak se k té vyhlídce jede Tak dáme ve 14:00 sraz na klasickém místě v Sedlišti na tom našem parkovišti a pak bychom tam zajeli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 (editace) Tak jsem už s Patrikem domluvený že dáme sraz v ty 2 u naší restaurace Editováno: 29. Srpen 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 tak jsem se musel podívat, kde to vaše slavné Sedliště je a zjistil, jsem, že když jedu jednou za uherák do Těšína, že jedu kousek okolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 Ondro Ok budu tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 Malta az tu zas za ten uherak pojedes tak dej vedet udelame sraz. konecne my pozname tebe a ty nas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 no silně koketuju s myšlenkou, že si pro to tričko přijedu osobně, abych konečně poznal FtF toho Sněhurčiného Rejpala a samozřejmě vás ostatní také 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 No super a mam te dopsat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 no zatím ne, bo nevím jak mi to vyjde (páč ani roomster sraz mi neklapne )... a taky si myslím, že mě moja na takovou štreku nepustí samotného ... tak se zeptám "... Doktore, řekli jsme bez bab ne? ..." ... berete tam i svoje polovic? Možná by stačilo, kdyby Jožka vzal svoju s fazolem a bylo by vyhráno, páč moja by se zabavila, neb máme stejně starého vnuka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 No Pepan , Karlos a Patrik tam budou mit sve zeny. Ja beru jen dceru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 OK, jak bude trochu kloudné slovo s polovic (poslední dobou mám pocit, že hovoří jiným jazykem než já ), zkusím jí to nadhodit a uvidíme ... dal bych v každém případě vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 Ondro Ok budu tam. Oukej no silně koketuju s myšlenkou, že si pro to tričko přijedu osobně, abych konečně poznal FtF toho Sněhurčiného Rejpala a samozřejmě vás ostatní také Áááá rejpal Malta možná přijede Přiznej se,ty tu chceš jet jen kvůli mě 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 to si piš .... abych ti mohl pořádně zatřepat ................................................................................................. pravicí 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 to si piš .... abych ti mohl pořádně zatřepat ................................................................................................. pravicí :D :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 Aspire-Tak tam přijede i David alias Bullets či jak má tu přezdívku Pokusí se to stihnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 No jak znam Davida tak tam prijede o hodinu pozdeji jako vzdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 Prý se to pokusí stihnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 (editace) A prý přijede i Magda Editováno: 29. Srpen 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 Jeste se nestalo aby prijel vcas. A doufam ze vi ze budem na te vyhlidce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 Jj,psal jsem mu že sraz je na našem parkovišti u Jizby a pak že tam přejedem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.