Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Zas kouka po babach :D

Ondro kaj prijedu. Klidne SZ

Tak mám na drátě přes fb Patrika a je to domluveno že v 14:00 sraz v Ově před Kaufem na staré Karolíně :)

Hej a nebude lepsi treba ta vyhlidka v sedliště ? No dobra se domluvte a pak dejte vedet prijedu na 1000%. Ale bral bych tqm kde se da sednout a dat fofola.

Hlavne pak GPS bo vubec nevim kde se chcete potkat.

Týjo to mě nenapadlo Michale  :kol-47:  :kol-47:  :kol-47:  :kol-47::)

Jen nevím jak se k té vyhlídce jede :( Tak dáme ve 14:00 sraz na klasickém místě v Sedlišti na tom našem parkovišti a pak bychom tam zajeli? :) 

Tak jsem už s Patrikem domluvený že dáme sraz v ty 2 u naší restaurace :)

Upraveno od Ondra16V

tak jsem se musel podívat, kde to vaše slavné Sedliště je a zjistil, jsem, že když jedu jednou za uherák do Těšína, že jedu kousek okolo :kol-47:

Ondro Ok budu tam.

Malta az tu zas za ten uherak pojedes tak dej vedet udelame sraz. konecne my pozname tebe a ty nas :)

no silně koketuju s myšlenkou, že si pro to tričko přijedu osobně, abych konečně poznal FtF toho Sněhurčiného Rejpala :kol-46::kol-28:  a samozřejmě vás ostatní také :kol-28:

No super a mam te dopsat ?

no zatím ne, bo nevím jak mi to vyjde (páč ani roomster sraz mi neklapne :kol-26: )... a taky si myslím, že mě moja na takovou štreku nepustí samotného ... tak se zeptám "... Doktore, řekli jsme bez bab ne? ..." :kol-28:  ... berete tam i svoje polovic? Možná by stačilo, kdyby Jožka vzal svoju s fazolem a bylo by vyhráno, páč moja by se zabavila, neb máme stejně starého vnuka

No Pepan , Karlos a Patrik tam budou mit sve zeny. Ja beru jen dceru.

OK, jak bude trochu kloudné slovo s polovic (poslední dobou mám pocit, že hovoří jiným jazykem než já :kol-46: ), zkusím jí to nadhodit a uvidíme ... dal bych v každém případě vědět

Ondro Ok budu tam.

Oukej ;)

no silně koketuju s myšlenkou, že si pro to tričko přijedu osobně, abych konečně poznal FtF toho Sněhurčiného Rejpala :kol-46::kol-28:  a samozřejmě vás ostatní také :kol-28:

Áááá rejpal Malta možná přijede :D Přiznej se,ty tu chceš jet jen kvůli mě :kol-46::smich:

to si piš .... abych ti mohl pořádně zatřepat ................................................................................................. pravicí :kol-28:

:D

to si piš .... abych ti mohl pořádně zatřepat ................................................................................................. pravicí :kol-28:

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Aspire-Tak tam přijede i David alias Bullets či jak má tu přezdívku :) Pokusí se to stihnout ;)

No jak znam Davida tak tam prijede o hodinu pozdeji jako vzdy :D

Prý se to pokusí stihnout :D

A prý přijede i Magda :D

Upraveno od Ondra16V

Jeste se nestalo aby prijel vcas. A doufam ze vi ze budem na te vyhlidce?

Jj,psal jsem mu že sraz je na našem parkovišti u Jizby a pak že tam přejedem

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.