Malta Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 no nic Ondro, bude to chtít nějaký šedivý melír do tvé černé kštici, třeba pak budeš vypadat starší ... ale jestli chceš domluvím ti to u dcery, je čerstvá kadeřnice 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Já ještě nešedivím To spíš Pawouk aby se za chvíli šel zapsat do pořadníku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 :D o sediveni radeji psat nic nebudu . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Takže,drahý Betone (teda pardon,chtěl jsem říct Malto ) řekni dceři ať si už tady píše na papír pořadník na zdejší starší dorostence 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Ondro :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 starší dosrostenci to ale nepotřebují, budí důvěru i bez šedin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 No nic jen me pobavila prvni cast vety ktera urcite bude mit odvetu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 myslíš ban na měsíc? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Já ti dám BANán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 starší dosrostenci to ale nepotřebují, budí důvěru i bez šedin To určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 no kdybych toho rejpala od Sněhurky měl brát vážně, už by si tu ani neškrtl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 To ne a kdo by me tu bavil a rozesmival Takze mimone ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 :D no kdybych toho rejpala od Sněhurky měl brát vážně, už by si tu ani neškrtl Ale ty můj Vrahounku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 no šak právě proto to tak beru ... sem tam mi také nahraje na smeč ... tož aspoň to tu žije ... šak já si ho na nějakém dalším srazu najdu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 A pochválíš mi auto,co? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 No ale to musis zustat trochu dele priste. By me ale zajimalo co dela zbytek osazenstva jizby ? Bo dovolene skoncili a leto uz se chyli ke konci a tu je nejak mrtvo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Asi už spinkají,vždyť je po Večerníčku A Pawouček už je zalezlý a přichystaný na zimu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Vsak to uz nejsou deti Jo jo zima uz se blizi treba se pomalu zimovat Jsem byl dnes si hrat s autem a trochu ho prelestit uvnitr a co vy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Já protože jsem dnes měl pracovní sobotu a skoro nikdo nechodil tak jsem si s kolegou vysál a poutíral auto Co si prováděl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 (editace) No trochu pretrel plasty uvnitr auta nejakym tim nesmyslem od skodovky a dat opet tekute strace. A taky jsem si to opet nafotil ale na tech fotkach to neslo videt tak sli hned pro delete. Ale jednu jsem si stejne zvecnil Editováno: 3. Říjen 2015, autor: ASPIRE 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Poslušně hlásím že jsem přijel z roboty a jsem zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 No ale to musis zustat trochu dele priste. By me ale zajimalo co dela zbytek osazenstva jizby ? Bo dovolene skoncili a leto uz se chyli ke konci a tu je nejak mrtvo. no když to bude v sobotu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Pepo v sobotu se nechodi do rachoty Ale venuje rodine a konickum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 No mi to je uplne jedno ja jsem pro sobotu kdykoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.