Woody Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Kde je ta slivovice cos tedka pil ? No tu jsem taky pil, ale psal jsem z mobilu a nějak to blblo. Nechápu co to napsalo a v tvé citaci je to tak jak to mělo být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Už si říkal dceři ať si píše ten pořadník na zdejší starší dorostence Malto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Jozzi, tak to je šikula, to můžeš být v klidu, ikdyby to tvoja bojkotovala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 neříkal, dorostenci jí neberou, ale junioři také ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 neříkal, dorostenci jí neberou, ale junioři také ne Ondro já Ti říkal že na ní jsi moc malé tintitko [emoji14] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 No tu jsem taky pil, ale psal jsem z mobilu a nějak to blblo. Nechápu co to napsalo a v tvé citaci je to tak jak to mělo být.Mám vyyyyyybornou hrustičku a šofera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Ondro já Ti říkal že na ní jsi moc malé tintitko [emoji14] A mě někdo říká,že já na něčem jedu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 ty ale připadal jsi mi takový nějaký naspidovany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 výborná kombinace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 (editace) Dle čeho tak soudíš Jozzi? Editováno: 4. Říjen 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Mám vyyyyyybornou hrustičku a šofera To jako že by mi ji tvůj šofér dovezl osobně? To nemusí, když tak to pošli PPLkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 to ne, Ondra by to cestou ztratil 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 To jako že by mi ji tvůj šofér dovezl osobně? To nemusí, když tak to pošli PPLkem No já sice myslel že se stavim, bo nemám panaky Dle čeho tak soudíš Jozzi? No malé oči, zúžené zorničky a mám dojem že jsi i ten strom chtěl obskakat [emoji14] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 No já sice myslel že se stavim, bo nemám panaky No malé oči, zúžené zorničky a mám dojem že jsi i ten strom chtěl obskakat [emoji14] Klidně se stav, můžem to pít i z flašky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Po posledním pití z flašky jsem to naredene vrátil do laboratoře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Obskákat strom :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Jej, člověk tu není chvilku a tolik nových věci se dozví ... Hruška, houby, klobásky, myši, Blesk, auto, maltova dcera, dorostenci, kadeřnice, beton... pfff 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Luxus,že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 No zase je pondělí pozor na děti v naklaďacích prý se budou zase do pátku vyskytovat na silnici 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Poslušně hlásím že po náročném víkendu žiju a už jen odpočítávám na prstech jedné ruky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 No zase je pondělí pozor na děti v naklaďacích prý se budou zase do pátku vyskytovat na silnici Ale notak :D Neboj,dneska jsem nejezdil v Sedlišti Dneska v náklaďáku jen 200 km Ale potěšil mě ráno šéf Přišel za náma a říká že ho včera brali policajti za telefonování Že to měl za 400,- a 2 body,zbytek osádky se jen škodolibě zasmál že mě se to podařilo v pátek Že má pocit,že pořád vydělává jen na pokuty,včera 400+2 body a minulý měsíc na Slovensku 40€ za rychlost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 V Sedlistich ho to asi zajimat nebude. Ale v takove Karvine, to radeji nevyleze z domu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 V Sedlišti kdyžtak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Ojej, kdyz uz nic, tak pan vytahne gramatiku. Nechces me udat za nepouzivani diakritiky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.