Woody Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Ok tak tedy dnešní 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Ty mas v praci udak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 V minulé práci ano, teď už jen doma. Pracuji na směny, takže mám volno i přes týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Ja pracuji přes týden ale uzak nemám a zakazuji zde davat fotky z uzaku a nebo grilu !!!!!!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Woody , mám i založenou kytu , a Buček a spek , a zítra to půjde do uzacku Je to nádhera se na to koukat ale ta vůně a chuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 A ty tu kýtu před uzením vaříš? To je barbarsví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 To se nedá číst. Jdu do lednice. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Dnesna vecera? Parky, kecup, olomoucke syrecky a chlieb foto som nestihol.... -- Z mobilu 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 17. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2015 Aaa Olomocké syrečky, wirer ví co je dobré.. ( Olomouc ).. Už si byl na výletě v jejich muzeu a podnikové prodejně? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2015 Jojo do te tovarny uz se chystam dlouho. Ale musim rict ze ty tvaruzky jsou cim dal tim vic drahsi A proto dnes vecer budu mit s cerstvym chlebem (ktery musim jeste koupit ) ulezely romadur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2015 Tvargle byly teď v penny v akci, tak jsme nakoupili do zásoby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2015 Tak ještě nějaké foto včerajší práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2015 Hoši neserte mě s tím žrádlem Kdo se má na to dívat Ještě že jsem tady na to vkuřil až po snídani Ufff zase maso grilovane. Ja jsem si dnes zasel na vychazku do lesa ale musim rict ze uz to bylo slabsi o proti minulem vikendu. Ajaj Sice né dnešní foto, ale taky moje práce Woody,kdo se má na to dívat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 17. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2015 Hoši dávám na vědomí že pokud to budete furt dávat to zradlo nebo o něm jen mluvit tak tu prestanu chodit. Kdo se na to má dívat. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2015 Tak mě napadá,Michale,víš co jim tady zítra dám za fotku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2015 Bramboraku ? No ale tim je myslim nenaseres Bo maso je maso 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2015 Musime tu nahnat pawouka at ty fotky zradla tady promaze bo ano adblock se nechyta na ten spam 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 17. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2015 Tak z bramboraku si tady asi fakt nikdo nesedne na zadek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2015 Tak mě napadá,Michale,víš co jim tady zítra dám za fotku? Vařene vajca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 17. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2015 Woody, ty vyhrevy prece jeste nema zapojene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2015 Nepsal náhodou že tam jede v pátek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2015 Vařene vajca :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 17. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2015 Jojo do te tovarny uz se chystam dlouho. Ale musim rict ze ty tvaruzky jsou cim dal tim vic drahsi A proto dnes vecer budu mit s cerstvym chlebem (ktery musim jeste koupit ) ulezely romadur U muzea je hned podnikovka a mají super ceny, případně je vedlei tvarůžková cukrárna ( tu mimochodem máme i v Olomouci ) a naproti restaurace, kde mají různé speciality... Je to tam super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2015 A ty tu kýtu před uzením vaříš? To je barbarsví Kaj vařim , kyta se udí, šunku ženu varem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 17. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2015 Po nekolika hodinach snazeni. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.