Říjen 17, 20159 r Co to je? Husa nebo kachna?My mame zitra filirovanou kachnu,tak se těším.A udírna je zakladní vybavení každeho baráku,ni?
Říjen 17, 20159 r 3 kilova husička . Poslal jsem to z rovnou z mobilu, tak ta husa asi poleze mimo monitor. Zitra jenom udelame kurcicku a muze se porcovat.
Říjen 17, 20159 r Aaa Olomocké syrečky, wirer ví co je dobré.. ( Olomouc ).. Už si byl na výletě v jejich muzeu a podnikové prodejně? Este nie. Vies, nie je to zrovna za rohom -- Z mobilu
Říjen 18, 20159 r Tak husu jsem mel vcera na obed u tchyne. Delala to na medu jako musim rict ze to bylo dobre. Ale na druhou stranu vybrat si priste husu nebo prase tak vyhraje prase.
Říjen 18, 20159 r Přijeď taky nemohl jsem, byli jsme včera v Plzni, odpoledne jsme měli sraz Orbioňáků (těch co jezdí do BG) v Kersku, pak jsme se vraceli zpět do Prahy (na hadérky ) no a bylo 21:15, když jsem to zapíchl doma do garáže (a to jsme vyjížděli ráno v 3:55), takže jsem byl grogáč
Říjen 18, 20159 r Bez výmluv Wirer a někdy dojeď a když už tu budeš, tak dáme sraz Toho roku uz asi nie. Mozno buduci rok-- Z mobilu
Říjen 19, 20159 r Tak tak bramborak nebyl bo byl sraz v Havru ja pil pivo konecne na srazu a Ondra kofolu. Ale zase na druhou stranu vim o jednom cloveku ktery se nehlasil a ani jsme nevedeli ze tam pojede tak tam byl sam ale fotku nikde nedal Upraveno Říjen 19, 20159 r od ASPIRE
Říjen 19, 20159 r Jasan však si mě vyhodil před vchodem baraku. A vždyť jsem nemel deset piv to pak mam akorat mensi problemy ale domu vzdy trefim i po slepu.
Říjen 20, 20159 r :D ztratil se po cestě od cesty ke vchodu.... EDIT: Upraveno Říjen 20, 20159 r od Galvi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.