Říjen 21, 20159 r Presne co to je ten fotbal ? Jooo zradlo vsak to je to proc chodime taky do prace ale kombinace tvaruzku a parku s kecupem by me teda nikdy nedostala
Říjen 21, 20159 r Na honění za kuličkou po trávníku je tady vlákno, to sem nepatří Souhlas s Michalem, tvargle s párky no nevim nevim.. Tvargle jsou nejlepší na čerstvej chléb s máslem
Říjen 21, 20159 r Galvi souhlasím hezky chlebíček s pravým obyčejným máslem (žádná Perlo a Ramo náhrada) a tvarůžky Upraveno Říjen 21, 20159 r od filippatrik
Říjen 21, 20159 r Fuj ty plastová "másla" někdo konzumuje? Udělali jste mi chutě dám si asi čerstvou křuplavou bagetku s máslem a domácím pastovaným medem mňam
Říjen 21, 20159 r Tady byla ta krabice nic moc a já neodolal a hnedka ho vytáhnul a obetřel aby se leskl jako psí kulku teď už spinká a věnce a oba společně budou čekat na montáž
Říjen 21, 20159 r To je ve hvězdách protože prý třeba předělat konektor ale co jsem koukal a našel tak můj origo volant má snad stejný konektor ale to by chtělo někoho kdo už měl shozený bag z auta kde je typ volantu před těma s novýma logama právě
Říjen 22, 20159 r Ondro schovej ten jazyk at si ho neukousnes Ha zas maso nuffe hlavne nedavat fotku hotoveho
Říjen 22, 20159 r chlapi, takto se mi do rána pomstily nějaké svině fógly ... no kura, nešlo to vůbec dolů
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.