Říjen 24, 20159 r Jojo to zname koupil od nekoho jednu flasu a uz ji chlasta. Co ta desitka je dobra ? Takove pivo jsem jeste nepil. Ale ani se nedivim bo desitka je voda
Říjen 24, 20159 r Ta desítka je baby dala mi jen zkusit. Tak jestli vzpomenu vyfotim zásoby zítra PAC nejsem doma.
Říjen 24, 20159 r Jsem zjistil ze ten clovek s tim raptorem sport ty fotky vymazal. By me zajimalo proc
Říjen 25, 20159 r bohužel jsem fotky s raptorem nestihl skouknout, takže vlastně ani nevím o co se jednalo, ovšem včera jsem viděl v Uherském Hradišti (resp. ve Starém Městě) také výkvět ... ty vytažené blatníky,do toho ty malinká úzká kola, to fakt nemělo chybu
Říjen 25, 20159 r nálepku JeBeMNaTebe vidím fakt dost často, ale toto je fakt jak červený hadr na býky, pro policajty
Říjen 25, 20159 r tak pak už jedině na STK? ... a jestli už ani tam ne ... tak pak už je v tomto státě faaaakt něco špatně
Říjen 25, 20159 r Ja toho rapida dal do jineho vlakna http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/127612-Fotky-Rapidů-z-ulic#entry2071184
Říjen 25, 20159 r No konecne dobra zasoba . Kolik si nechavate a kolik prodavate litru? Jen mi nerikej ze to vychlastate jen v rodine
Říjen 25, 20159 r No ehm neprodavam nic máme všechno na vlastní spotřebu popřípadě jako dárek k oslavám
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.