Listopad 2, 20159 r Haha :D Radej volim odmrazovac . Udela psik psik za malou chvilku gumecku stere vodu a hotove . A sklo neni poskrabane Mohu Ti kupit odmrazovac od autolandu Takovy mam http://www.autoland.pl/produkty/kosmetyki_samochodowe/srodki_zimowe/mors_750_ml_3 Upraveno Listopad 2, 20159 r od TOMUS
Listopad 2, 20159 r Tomus: škrabka je škrabka od favorita přes VW ať do rooma spreje nejsou ta moje krevní skupina A jo téma bylo plastové bebechy pod spz. A ještě jak si tam davaj reklamy všichni sem říkal i jinde že kdyby dali slevu nebo pronájem tak to vozim ale taaak je to hnusne nepraktické vrze to cvaka klepe a ještě z toho vypadne spz Mám raději svoje rezave šroubky :D
Listopad 2, 20159 r Tomus: škrabka je škrabka od favorita přes VW ať do rooma spreje nejsou ta moje krevní skupina A jo téma bylo plastové bebechy pod spz. A ještě jak si tam davaj reklamy všichni sem říkal i jinde že kdyby dali slevu nebo pronájem tak to vozim ale taaak je to hnusne nepraktické vrze to cvaka klepe a ještě z toho vypadne spz Mám raději svoje rezave šroubky :D Ja radej volim sprej . nenamakas se a sklo je bez mrazu Plastove ramecky pod spz v dnesni dobe jsou ruzne :/ ja jsem na tento temu podival jsem. Problem je takovy ze je za malo dirku na sroubovani plastu a pres toto plast dela oranzove mista. Ja mam cely plast oblepeni gumovou podlozkou a z kvuli teho nemam rezavych mist. Kamrad z kvuli teto podlozky pod spz mel spousta problemu ale nemel je polepene V polsku mame takove podlozky ktere nic nemaji , jen sedy pasek u dolu.
Listopad 2, 20159 r Ondra tak už jen vyramovat a na závody Tomus ty rámečky jsou skarede. A hoši celkové kurec žádna fotka že skodatrikem ccc
Listopad 2, 20159 r Umím si to představit asi za 10l na sto ne ? Ondre vzdy spotrebuji 10L /100 km . Neni dulezite s podlozkou nebo bez podlozky
Listopad 2, 20159 r Jasné,dám rámy a hurá závody do vrchu Myslíš ty trika na vytírání podlahy Né sranda,chodím v něm
Listopad 2, 20159 r Napadlo mě co na srázu vyfotit každého majitele s jeho vozem zvlášť? Myslím že by to nebylo špatně ani tady na fóru mít takové fotky
Listopad 2, 20159 r Ondra tak už jen vyramovat a na závody Tomus ty rámečky jsou skarede. A hoši celkové kurec žádna fotka že skodatrikem ccc Jestli Ti se nelibi , muzes se ji lakovat na ruzovou barvu :D
Listopad 2, 20159 r To jo Napadlo mě co na srázu vyfotit každého majitele s jeho vozem zvlášť? Myslím že by to nebylo špatně ani tady na fóru mít takové fotky Ty si génius
Listopad 2, 20159 r Napadlo mě co na srázu vyfotit každého majitele s jeho vozem zvlášť? Myslím že by to nebylo špatně ani tady na fóru mít takové fotky neni spatny napad
Listopad 2, 20159 r Jak mám vypite hoši tak mi to myslí jak nikdy jindy jak to dopadlo s tim srázem doufám že tam budu u toho chcu taky foto na hnusnych plechacich
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.