Listopad 2, 20159 r Biedronki? Tomus co to je? Ondra a co ten úzký profil vypadam jak bych jezdil na olacce
Listopad 2, 20159 r to je Market v kterem delas nakup . Jestli dal nevis prijet k polska a tohle uvidis
Listopad 2, 20159 r Co mě není vole mám jen dvě práce abych stíhal mít nějaké ty lovaky Tomus: jo tak to znám nedošlo mi to do myslí
Listopad 2, 20159 r ve vate hoši až vás uvidím já vás silně obejmu a oberu o prachy Nj auto motorka dovolené gumy oleje technika nájem jídlo omezené takže potrebuju lovaky
Listopad 2, 20159 r sakra vy tu zas radite me dnes slehlo v zadech tak ani nemuzu psat a jeste k tomu se smat. Zitra doktor to jisti. Pepo a o srazu si uz cetl ? bo to nema kdo objednat
Listopad 2, 20159 r Moja dostala tablet asi tyzden dozadu. Ja pre to vyuzitie nemam, staci mi mobil Len dnes mi je nejak divne, asi pojdem o chvilu pod perinu -- Z mobilu
Listopad 2, 20159 r sakra vy tu zas radite me dnes slehlo v zadech tak ani nemuzu psat a jeste k tomu se smat. Zitra doktor to jisti. Pepo a o srazu si uz cetl ? bo to nema kdo objednat To je tím stářím
Listopad 2, 20159 r Autor Moja dostala tablet asi tyzden dozadu. Ja pre to vyuzitie nemam, staci mi mobil Len dnes mi je nejak divne, asi pojdem o chvilu pod perinu -- Z mobilu Už stranu , mobil je pro mě malý
Listopad 2, 20159 r 5,5" staci. A cez Tapatalk je to v pohode. Hlavne ak ti to drbne na hlavu pri lezani na chrbte, tak to tak neboli -- Z mobilu
Listopad 2, 20159 r To jsou ti golfisti hovno na to vidí Ondra na motorků mi nesahej to je můj styl možná v létě na srázu Michal:D nespis spat...zádá jsou peklo držím palce Jestli to bude 5.12 tak to bude topka
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.