Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jozek Ty zyjesz ? :)

Moto nikdy :D

Jsem mlady kluk nekdy jak nejaky pubertak :D

A to ti kdo nalhal? :p:D

kur... nemohu uz davat lajku :(

Tohle neni smesne :(

Upraveno od TOMUS

Ondro :D:kol-137:

Jojo motorku nikdy smrt skoro jista. A dite pak bez rodice :D

Ano? :p:D

Dobre radeji nic :D Ale stary jeste nejsem do duuuuuchodu jeste hoooooodne daleko :D

Ondro a to misto uz jste nasli kde to udelat ?

Dobre radeji nic :D Ale stary jeste nejsem do duuuuuchodu jeste hoooooodne daleko :D

U nas je duchod od 67 let :D :D

Hoši to je posedlost ... A hlavně musíte mít mozek máte výkon auta ale váhu jak kola. A myslet za ostatní my to máme v rodině nedá se dělat nic i moja to vzdala koupil sem ji hadry a jezdí semnou bo ví že nic nenadela

Jinak moja manicka

post-56780-0-02703000-1446492432_thumb.j

Modra je dobra, ze? :D

My mame akurat tak skutrika, nepojazdneho, ale foto tu nemam

--

Z mobilu

Michale ještě si dáme vědět :) a nebo ti napíšu zprávu :)

Wirer: jak to? Co s tím je? Když je doma škoda že je nepojízdný.

Ale řeknu ti takovou story kamarád ať na jaře mu pomuzu nastartovat skurt OK no problém. Hop hop hup natočené. První vyjížďka druhy den mi volá že to nejde nastartovat 3/4 roku sem se v tom hrabal řešil servisy chujoviny elektro komplet všechno změřené a furt sem se nechtěl smířit že je to řídící jednotka a ejhle nikdo nechtěl na zkoušku půjčit tak se koupila univerzální a motorka na první jiskru natočila. A mě malém jeblo v ten moment. Pak už jen drobnosti. Po vyřešení sem pak řešil příčinu. No nenajdes prostě po první vyjížďce OK při druhém startování zkrat a jelikož je komplet zalita tak vyhořela a nic nepoznas.

Problem s motorom. Menila sa kluka, skladali sme to na dvore a furt zdochyna. Keby sa niekto vyznal, tak sa stavte na kus reci...

--

Z mobilu

Jdu pryc.

Dobrou noc a at' se vam dari.:)

Ja už zpivam jako male dite :)

Upraveno od TOMUS

Patriku pekna masina :kol-47:  a kaj to je foceno mi to neco pripomina ?

Tomus dobrou taky za chvili pujdu.

Bravantice za Klimkovicema jestli ti to něco říká. Je tam Motobar u Hanky. :) supr kaficko a výborně domácí zákusky krásné holky s úsměvem :)

Jo rika tam jezdi hlavne motorkari bo jich tam je vzdy jak nasrano a autem tama jezdit je nekdy poradny zahul bo nevim kdo se kdy vyriti. Ale nekdy by si me mohl svezt bo jsem jel na stare 350 jawe kajsk pred 20 lety naposledy a na takovem stroji jsem jeste nesedel.

Dík michale :D nemůžu ti dat like :D sem vyčerpán

Tomus dobrou noc ;)

Filippatrik stejnou má tatík akorát ve stříbrné :D jinak já sháním liťáky ty plechy nějak nemůžu rozdýchat :D

Mate si setrit a ne to furt flakat to libi se mi :D

Litaky jsou vsude na netu.

Michale myslím že by zas nebyl takový problém se domluvit na jaře bude času. Teď je to bída už a je i chladněji potrebuju udělat servis takže zítra nám shodí na baráků lešení a já přes týden umyvam a dav masinu do sklepa potrebuju dělat ventily oleje řetězové sady atd co je potřeba jako čerpadla filtry atd. :)

Jozzi na Fb prodává krásné nápis mu tuš 16 tky i s gumama :)

Jasan v take kose by se mi ani nechtelo.

Filippatrik stejnou má tatík akorát ve stříbrné :D jinak já sháním liťáky ty plechy nějak nemůžu rozdýchat :D

Suzuki Dl 650 V-strom já uz mám starou branku 2003 a 78 tis natočené :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.