Listopad 5, 20159 r Joooo Martine a co sraz neprijedes? Jsme to ted udelali schvalne v sobotu a tebe jsem tam jeste nevidel zapsaneho Ondro dobrou. Pekna cesta tak at utika bez pokut Dík Za dnešek 247km a kdyby mi kolega nepomohl ještě s jednou věcí tak by to bylo přesně 347km Ale policajtů jak nasraných
Listopad 5, 20159 r Vsak ti policajti tam jsou kvuli vam piratum A co alespon s te zastavili ? Bo ja na ne mam stesti za 24 let co jezdim me zastavili asi jenom 1 az 2x.
Listopad 5, 20159 r sakra jsem myslel ze si jel nakladakem a ne na lodi Tak to je jasne ze te nezastavili
Listopad 5, 20159 r Prosím pěkně já jsem několikrát narušil klukům z VW-clubu srazík Fabulí i v Nyse jsme poslední rok byli Škodovkou mezi VW a nebyl problém. ..
Listopad 5, 20159 r No mi to je jedno. Ja uz to resit nebudu Mas nejakou fotku kde je skodovka mezi volk. Jsem jete nevidel a to pozoruji ruzna fora a srazy nevyjimaje i tady na foru. A to je ma posledni veta na tema VW a Skoda
Listopad 5, 20159 r Autor Mihale nekde u me ve vlakne jsou fotky z Nysy. Jeli jsme tam s kamarady z sci. Fabka, Ibiza a A3ka
Listopad 5, 20159 r Prijed tam priste jeepem a bude i foto Vsak to tam maji vsichni tunningove kary a ne jak ty daily car Ale maji to pekne.
Listopad 5, 20159 r Mno jo ale co doprava? Musis osobne odebrat z prodejny. Muzes je odebrat v : - katowice - zabrze - sosnowiec. Nejlepe by Ti bylo udelat odber v Zabrzu . Nejmin kliometru a nejlepsi dojezd. Staci kdy prijes dalnicou k Gliwice a potom zavolas k mne . Ja Ti pomohu a pojedu s Tebou na prodejnu. Gliwice je mestem vedle Zabrza. Katowice to nekonec sveta :D . To je hlavni mesto horniho slezska . Z Ovy k Katowic budes mit kolem 115 km v jednou z ovy k zabrza budes mit kolem 85 - 90 km v jednou stranu.
Listopad 5, 20159 r 1) tu: Katowice 2) keď som to zvládol ja a Šmolko, +4 osoby a hnusné počasie, Octa to musí dať muzes taky prijet k Katowic . Udelame maly srazek
Listopad 5, 20159 r No momentalne nevychadza. Snad sa stretneme na niektorom zraze napriklad v Prahe -- Z mobilu
Listopad 5, 20159 r Já si rypnout musím , povahu slezskeho cypa nemuzu zapirat Józek wiedziałem że Ondra to polubi :D
Listopad 5, 20159 r No momentalne nevychadza. Snad sa stretneme na niektorom zraze napriklad v Prahe -- Z mobilu Lepe bude v Sedliste V praze malokdy jsem
Listopad 5, 20159 r Jo tak v Polsku je vse mozne ale nedalo mi to jeste a neco jsem nasel Jo KFC na dálnici jsem třeba myslel tam jsem taky byl jen jsme s kámošem dojeli později a místo bylo akorát na benzince
Listopad 5, 20159 r wirer já jsem jedině pro! Takový společný víkend v kempu v Lomnici kde bývají srazy to by bylo něco PS: Tady je sraz VW a Škoda
Listopad 5, 20159 r Jo KFC na dálnici jsem třeba myslel tam jsem taky byl jen jsme s kámošem dojeli později a místo bylo akorát na benzince Bullets > Ti dal navrh autirizovane Skodovky ktera je dlouho na trhu . Sidlo teho dealera je v Katowicach , a v Zabrzu , sosnowcu jsou pobocky Kola budes mit nove , ori od Skodovky Upraveno Listopad 5, 20159 r od TOMUS
Listopad 5, 20159 r Bullets: Takovych srazu je pred kazdym obchodakem hafo. Uz neresme VW a SA. Opravdu jsem netusil, ze moje ucast rozpouta takovou debatu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.