jozzi Vloženo 26. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Aha to me nenapadlo no ze by ty otresy to fakt byly. EDIT: Jsem si vsiml jaky mas pekny podpis . Oba mame moc fajny podpis takovy razovity Jo podpis pěkný, také bych si to tam dal, ale nějak mi to nadává, že moc řádků, tak jsem se na to vytento Jirko napiš Pawoukovi , on Ti pomuže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Hm zajimave kdyz to ma Pepa proc by to neslo tobe. U sebe jsem to netestoval. Ale vy dva jste stejni uzivatele tak v tom bude asi nejaky figl. Pepa má, protože jsem mu to tam vložil já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 No vzdyt jsem rikal ze to bude nejaky figl a on to Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Trošku jsem ti to taky poladil. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Je je dekuji . Jsem to porad neumel to nahradit ten odkaz. Jsem to kdysi umel pres code ale tady mi to nejak nefungovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 (editace) Pawouku prosím prosím, mohl by si mi to tam dát také? Já si to tam dal, ale nešel mi tam druhý odkaz s tím INFO, jestli by si to dokázal, byl by si zlatý EDIT: To Slezská jizba nepotřebuji, jen ten sraz by se hodil Editováno: 26. Březen 2015, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Kouzelník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 To je naš it manager, vlastne i reklam manager Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Galvi, máš to tam, jen jsem trošku změnil barvu písma. Ať to nemáte všichni stejné. Jo prej IT, z toho jsem tak možná ET. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Tak to by si mi tam mohl napsat že nemám rád HTP a že RS věci patří pouze na RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 (editace) Pawouku poklona díky EDIT: Ondro toto si tam můžeš napsat i sám Editováno: 26. Březen 2015, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 A jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Ondrášu, když budeš pořád zlobit v tématu o srazu, tak ti tam dám něco nehezkého. Například BAN. Musíš jít do svého profilu (třeba kliknutím na svůj avatar) a tam vpravo nahoře uvidíš "Upravit můj profil", kliknutím na to se dostaneš do nastavení svého účtu. No a tam máš vlevo jednu z možností "Změnit podpis". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Psal jsem nedávno návod na vložení spotřeby.. tak ti zkopíruji ze zprávy ten konec: Jinak podpis tady na fóru se tvoří tak, že klikneš vpravo nahoře vedle tlačítka odhlásit na svoji přezdívku a pak na "mé nastavení" a pak vlevo na "změnit podpis" a tam vytvoříš to co jsem ti na začátku popsal. Kdyby ti to nešlo dej vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 A Ondro pamatuj že logo mam mit rozměr 200x40 pixelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Dík děcka Pawouku,já se při nejhorší zaregistruji znovu pod jiným nickem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Myslím si, že to by šlo také celkem snadno zatrhnout, například zablokováním tvé IP,.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Bych něco vymyslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 To by se taky zablokovalo .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Asi tak nějak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Takovy koumak tu už byl rychle skončil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Sakra, já teď zjistil, že su 26.4 v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Ale nejsi , vždy´t si řikal že budes na sraze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 No ono se mě kvůli velikonocům posunuje o týden práce a jedu od 20 do 27.4. a to je právě ten týden, kdy jsem měl mít volno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Takovy koumak tu už byl rychle skončil Ono jich tu bylo víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.