jozzi Vloženo 26. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 No maš to fest z ruky jet jen tak na skok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Musíš přijet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Tak jako, asi to zabalím už 26.4 ráno a dojedu, přece si nenechám Vás a placek ujít . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Dělaš mi moc velkou radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Tak jako, asi to zabalím už 26.4 ráno a dojedu, přece si nenechám Vás a placek ujít . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Kam Ty na to hodis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Víš kolik podobných ptákovin mám uložených v ntb.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Řekl bych že se to dá snadno spočítat: XX - YY = Ptákoviny [GB] kde za XX Ondra dosadí velikost disku v počítači [GB] a za YY velikost nainstalovaného operačního systému [GB] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Tak jako, asi to zabalím už 26.4 ráno a dojedu, přece si nenechám Vás a placek ujít . Málem sem se zlekl ale po přečtení tohoto příspěvku se mi udělal zase úsměv na tváři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Jura skousi nase nervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 To ne, to já se lekl taky, když jsem se podíval na plán prací.. Naštěstí mám hodného šéfa a dovolil mě skončit dřív Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Takže plachostroj je připraven k zapojení a to tak,že sem si zajel do autodružstva a v pondělí to mám dovést za 500 mi to zapojí na zapalování tak, že při otočení klíčku do On se plašička vypne a při otočení do Off se zapne. Ideální stav. A rovnou sem tam koupil bezpečáky na papuče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Tak pak dej vědět, jestli ti plašička plaší Protože sem tam tady čtu že kundy žerou kabely i když je plašička.. Už tady dokonce někomu kunda přehryzala i kabel od ní, asi aby ju nerušila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Ano, nebyl jsem to nahodou ja? Me prekousaly i kabdl od denniho ale funguje mi kocka, coz mi rika zebych ji mel zanest suncicku Kluci fotřikovatim včera po trech dnech laborovani se mi podarila prvni poradna domaci šunka A tak jak uz jsem v razi tak jsem si obednal par kilo koreni spolu s vybornou kourovou soli a uzenarskou paprikou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Tak pak dej vědět, jestli ti plašička plaší Protože sem tam tady čtu že kundy žerou kabely i když je plašička.. Už tady dokonce někomu kunda přehryzala i kabel od ní, asi aby ju nerušila Určitě dám vědět kolegovi z práce vzala jeden kabel od svíčky jednu noc přes den opravil a další noc mu vzala další kabel , ale všichni po namontování té plašičky maj pokoj, tak doufám, že i já budu mít. Ano, nebyl jsem to nahodou ja? Me prekousaly i kabdl od denniho ale funguje mi kocka, coz mi rika zebych ji mel zanest suncicku Kluci fotřikovatim včera po trech dnech laborovani se mi podarila prvni poradna domaci šunka A tak jak uz jsem v razi tak jsem si obednal par kilo koreni spolu s vybornou kourovou soli a uzenarskou paprikou Si teda žiješ a vzorek bude ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Vzorek uz za chvili nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 No tohle že se nestydíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Stydi se proto to radeji rychle sni . Si mi udelal na neco chut budu muset zajit do reznika na neco dobreho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Pánové balíček je doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 V pondělí budu dělat tlacenku z nozicek ... Davide já už ho viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Já vím že jo hned sem musel zdokumentovat už se těším až vše co mám doma ve skříni nahodím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Kdy na to jdeš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Ano, nebyl jsem to nahodou ja? Me prekousaly i kabdl od denniho ale funguje mi kocka, coz mi rika zebych ji mel zanest suncicku Kluci fotřikovatim včera po trech dnech laborovani se mi podarila prvni poradna domaci šunka A tak jak uz jsem v razi tak jsem si obednal par kilo koreni spolu s vybornou kourovou soli a uzenarskou paprikou Se dívám konkurence Kdybys chtěl nějaké info, nebo koření, není problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Napodobně bysme se spise meli domluvit nekde u uzaku na vzajemnou koštovačku Ja co delam tak je to podle dedovy receptury, jak me tatka naucil takze je to z vychodu polska... Kapku jinak to chutna jak zdejsi ... Spise tedka hledam takovou tu sul co mi to zruzovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.