Březen 26, 201510 r Tak jako, asi to zabalím už 26.4 ráno a dojedu, přece si nenechám Vás a placek ujít .
Březen 26, 201510 r Tak jako, asi to zabalím už 26.4 ráno a dojedu, přece si nenechám Vás a placek ujít .
Březen 26, 201510 r Řekl bych že se to dá snadno spočítat: XX - YY = Ptákoviny [GB] kde za XX Ondra dosadí velikost disku v počítači [GB] a za YY velikost nainstalovaného operačního systému [GB]
Březen 26, 201510 r Tak jako, asi to zabalím už 26.4 ráno a dojedu, přece si nenechám Vás a placek ujít . Málem sem se zlekl ale po přečtení tohoto příspěvku se mi udělal zase úsměv na tváři
Březen 26, 201510 r To ne, to já se lekl taky, když jsem se podíval na plán prací.. Naštěstí mám hodného šéfa a dovolil mě skončit dřív
Březen 27, 201510 r Takže plachostroj je připraven k zapojení a to tak,že sem si zajel do autodružstva a v pondělí to mám dovést za 500 mi to zapojí na zapalování tak, že při otočení klíčku do On se plašička vypne a při otočení do Off se zapne. Ideální stav. A rovnou sem tam koupil bezpečáky na papuče.
Březen 27, 201510 r Tak pak dej vědět, jestli ti plašička plaší Protože sem tam tady čtu že kundy žerou kabely i když je plašička.. Už tady dokonce někomu kunda přehryzala i kabel od ní, asi aby ju nerušila
Březen 27, 201510 r Autor Ano, nebyl jsem to nahodou ja? Me prekousaly i kabdl od denniho ale funguje mi kocka, coz mi rika zebych ji mel zanest suncicku Kluci fotřikovatim včera po trech dnech laborovani se mi podarila prvni poradna domaci šunka A tak jak uz jsem v razi tak jsem si obednal par kilo koreni spolu s vybornou kourovou soli a uzenarskou paprikou
Březen 27, 201510 r Tak pak dej vědět, jestli ti plašička plaší Protože sem tam tady čtu že kundy žerou kabely i když je plašička.. Už tady dokonce někomu kunda přehryzala i kabel od ní, asi aby ju nerušila Určitě dám vědět kolegovi z práce vzala jeden kabel od svíčky jednu noc přes den opravil a další noc mu vzala další kabel , ale všichni po namontování té plašičky maj pokoj, tak doufám, že i já budu mít. Ano, nebyl jsem to nahodou ja? Me prekousaly i kabdl od denniho ale funguje mi kocka, coz mi rika zebych ji mel zanest suncicku Kluci fotřikovatim včera po trech dnech laborovani se mi podarila prvni poradna domaci šunka A tak jak uz jsem v razi tak jsem si obednal par kilo koreni spolu s vybornou kourovou soli a uzenarskou paprikou Si teda žiješ a vzorek bude ?
Březen 27, 201510 r Stydi se proto to radeji rychle sni . Si mi udelal na neco chut budu muset zajit do reznika na neco dobreho.
Březen 27, 201510 r Já vím že jo hned sem musel zdokumentovat už se těším až vše co mám doma ve skříni nahodím
Březen 27, 201510 r Ano, nebyl jsem to nahodou ja? Me prekousaly i kabdl od denniho ale funguje mi kocka, coz mi rika zebych ji mel zanest suncicku Kluci fotřikovatim včera po trech dnech laborovani se mi podarila prvni poradna domaci šunka A tak jak uz jsem v razi tak jsem si obednal par kilo koreni spolu s vybornou kourovou soli a uzenarskou paprikou Se dívám konkurence Kdybys chtěl nějaké info, nebo koření, není problém.
Březen 27, 201510 r Autor Napodobně bysme se spise meli domluvit nekde u uzaku na vzajemnou koštovačku Ja co delam tak je to podle dedovy receptury, jak me tatka naucil takze je to z vychodu polska... Kapku jinak to chutna jak zdejsi ... Spise tedka hledam takovou tu sul co mi to zruzovi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.