Karlos 61 Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Co to jsou za ročníky auta to ta octavie už je veterán HA,HA,HA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Karlos nevsimej si jich neví co je za dosvědčena kvalita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Tak jsem byl dneska v Sedlišti na placku,mňam mňam 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Editor: ondrovi jen měkké dárky spediteri jezdí pozdě 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Já stíhám vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Tak jsem byl dneska v Sedlišti na placku,mňam mňam Ja jsem byl vcera na pulkilovem stejku. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Ej Děláš mi chutě Foto mám taky,ale v mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Tak jsem byl dneska v Sedlišti na placku,mňam mňam Cemu si nezavolal číslo máš...sice sem se hrabal v masine ale neměl sem jak s nikým krom moji na oběd tak s nikým večer vypít PS: přední zadní válec vahadla rozvody atd atd kdo to kdy dělal na čemkoliv tak ví jen orientační fotky Dnes sem přišel po noční a celkové po osmi sichtach domů tak sem si dělal radosti 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Ja jsem byl vcera na pulkilovem stejku. 2015-12-19_21.44.39.jpg Šmarjá, to se fakt nedá vydržet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Cemu si nezavolal číslo máš...sice sem se hrabal v masine ale neměl sem jak s nikým krom moji na oběd tak s nikým večer vypít PS: přední zadní válec vahadla rozvody atd atd kdo to kdy dělal na čemkoliv tak ví jen orientační fotky Dnes sem přišel po noční a celkové po osmi sichtach domů tak sem si dělal radosti No mám menší problém,nemám Zítra můžu,ale jedině dopoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Oh boze zase fotky zradla. Copak nevite ze jsou jen povolene zde pizzy !!!!! Patriku ja tak rozebrat motor tak to skonci jak Hanzlik rozebral trabanta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Michale pizzu jsem mě včera s kolegou v práci Chceš foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Se zitra chcu nekam projet bo ma byt hezky ale nevim kam vubec me nic nenapada a alespon tak kolem sta km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Michal jak říká Ondra jen atmosféra Ondra jak nemáš mels?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Ondro pizzy mi vubec nic nedelaj. Tech fotak pizz si tu muzete dat treba cely katalog 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 No,jsem až moc líný abych šel pro mobil Michale tak někde můžeme dát zítra pokec Michal jak říká Ondra jen atmosféra Ondra jak nemáš mels?! Měl,ale bohužel mám problém s kontakty v tel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Až budeš mít poradny mob nebo nebudeš mít problémy s kontakty věnují znova...někdo mi stoucha do žeber ať vypnu mob pritulim de a jdu spat tak cago 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 (editace) Tak pozdrav Evu :D No já jsem dával tovární nastavení a .......a no Editováno: 19. Prosinec 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Ondro No chci jet nekam na vylet leda ze bys jel taky ale nevim kam do hospody se mi nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Mas si vse zalohovat a mas klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 No,moje chyba Ondro No chci jet nekam na vylet leda ze bys jel taky ale nevim kam do hospody se mi nechce Tak já nevím Ale jedině dopo bo odpoledne nebudu doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Dopo ne ja chci az po obede a zitra jsou rizky a kase tak chcu doma zrat 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Bože bože :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Co se modlis ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Ano,před spaním 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.