ASPIRE Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Jojo vycurat pomodlit a spat Ja se jdu divat na film. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Přesně Já jsem čučel na Vesničku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 (editace) Ja do ted na youtube a ted jdu na Maze.Runner.The Scorch Trials Editováno: 19. Prosinec 2015, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Tak to ti snad popřeji jen ať u toho neusneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Eva zdraví malého a drzeho přesne ví o kom je řeč 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 No dovol? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 nic nedovolují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 Karlos nevsimej si jich neví co je za dosvědčena kvalita tak tak, majitelé novějších vozů ještě budou šťukat Já stíhám vše ale za jakou cenu ... odrovnaná převodovka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 No dozvěděl jsem se,že jak původně říkali,že to bude převodovka tak nakonec se šmikl nějaký šroub a už nešlo řadit.Takhle nám to řekli v servisu.Měl jsem pocit,že vůbec vlastně neví co se posralo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 to neví dnes většina servisáků, bo oni neumějí opravovat, oni umí pouze měnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 Tak tak-kus za kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 Ja do ted na youtube a ted jdu na Maze.Runner.The Scorch Trials Michale pak dej echo jaké to bylo na první díl jsme byli v kině a bylo to fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 No prvni dil jsem nevidel ale tento jsem videl vetsi pulku a reknu ti to tak jako film to spatny neni docela dobre efekty ale videl jsem uz dost lepsich filmu ale z zhlednuti urcite stoji. No a dnes se podivam na zbytek bo me zajima jak to skonci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 tak 64% na čsfd je tak na hranici shlédnutelnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 To hodnoceni tam nejde moc brat vazne je to spise orientacni. Nekomu se libi komedie a ne scifi tak tomu da dve hvezdicky a na opak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 Taaak a už jsem zase tady . Jen vám tu přihodím pár fotek, z hor, kde bylo horko až to hezký není Co nového kluci, jak se máte před Vánoci? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 S tim snehem je to fakt bida. Ale i tak zavidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 Cau Jirko jak koukam tak toho shnehu moc neni Jak bylo ? No jak pred vanoci ? No prece at uz je po nich . Ale alespon jeste odrobim tri sichty a pak 11 dnu volno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 To mi dnes udelal google z mych videi co jsem dnes natocil behem vyletu Akorat nevim zda vam to pujde prehrat Ja to nestrihal a ani nijak upravoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 (editace) Jojo sněhu bylo poskromnu, ale i tak jsem si suprově zalyžoval. Sjezdovky byly téměř všechny výborně zasněžené a lidí bylo málo. Přes den kolem 6° na vrcholcích a v údolí na sluníčku naměřili dokonce rekord v podobě 23°C . Cesta autem i když jsem neřídil byla otravná, 11 hodin a to hlavně díky Merklové... Ale nelituji a příští rok snad zas . Jak po vánocích, žadný takový Už ať jsou tady EDIT: Video parada, někdy bych to chtěl umět minimálně stejně dobře jako Google Editováno: 20. Prosinec 2015, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 No jako decko jsem je mel rad ale ted uz je to pro me otrava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 Michal se hlavně netěší na rozbalování dárků,co? To mi dnes udelal google z mych videi co jsem dnes natocil behem vyletu Akorat nevim zda vam to pujde prehrat Ja to nestrihal a ani nijak upravoval Pěkně Olajkoval bych ti to ale už zase nemám z čeho 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 No tak ja dostanu obalku a v ni jednu znamku tak problem nebude Ale me hlavne pak nebavi jezdit po rodine a sedet tam Ondro dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 Od doby co.... víš jak to je dál,že? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.